![]() |
|
| |||
| |||
| אני יחליף את זיכרון RAM במחשב שלי לפני מספר חודשים עם לעלות 2GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) ל א EVGA AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD לוח האם. המחשב יהיה לקרוס כשאני לשחק משחק וידאו חדש יותר, או כאשר אני מפעיל את הלחץ על בדיקה של זיכרון RAM. האם עליי להחליף את זיכרון RAM שוב או שאני צריך לשנות את הגדרות תזמון? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך להיכנס ל-BIOS שלך ולוודא כי הוא מתח את זיכרון RAM בחר ב 1.8v או 1.9v האם זה גם על ידי הקשה על F10 או מחיקה בעת האתחול
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, בדוק את voltages ואת timings נקבעים בבית מה זה אומר על הצד של זיכרון RAM מקלות, או על יצרני האתר.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פלאש הבעיה? או משהו אחר? קריסות של Firefox | ehsankhan | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 4th יוני 2009 14:44 |
| אקראית קריסות, אולי Userinit.exe, אינו יכול להבין את הבעיה | Anders | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 12 | 19th מאי 2009 17:03 |
| מה גורם crashing? | smackimus | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 1 ספטמבר 2008 23:38 |
| התוכנה גורמת למחשב כדי להשתגע? | SophieCella | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 9th יוני 2008 23:36 |
| חדשות אוהדים גורמת Shutdowns | revorocks | מקרים & ספקי כוח | 1 | 3rd ינואר 2008 12:11 |
| שרשרת כלים | |
| |