![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА замијењен РАМ ПЦ-у мојој је неколико месеци пре с Трансценд 2ГБ 240-Пин ДДР2 СДРАМ ДДР2 800 (ПЦ2 6400) до ЕВГА АМ2 НВИДИА нФорце 590 сли МЦП матична плоча АТКС АМД. ПЦ ће срушити када сам играти игру или новији видео кад сам покренути стрес тест на РАМ. Требам ли замијенити РАМ поново или пресједам време подешавања? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требало би отићи у ваш БИОС-и побрините се да ваше РАМ Напон је постављена на 1.8в или 1.9в Учините то било притиском на Ф10 или Избрисати при покретању
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп, проверите напон и време постављени су на оно што пише на страни РАМ штаповима, или на уеб страници произвођача.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Фласх проблем? или нешто друго? Фирефокс Црасхес | ехсанкхан | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 4. јуна 2009 14:44 |
| Рандом Црасхес, можда Усеринит.ексе, не може решити проблем | Андерс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 12 | 19 мај 2009 17:03 |
| Шта је узрок пад система? | смацкимус | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 1 септембар 2008 23:38 |
| Софтуаре за ПЦ проузрочење пошашавити? | СопхиеЦелла | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 9. јуна 2008 23:36 |
| Нови навијача изазива Схутдоунс | ревороцкс | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 3 јануар 2008 12:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |