![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я замінив ОЗУ в комп'ютері кілька місяців тому Transcend 2GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) до EVGA AM2 NVIDIA NForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard. PC обвалиться, коли я граю нової відео ігри або, при запуску стрес-тест на оперативну пам'ять. Чи повинен я замінити ОЗУ знову або я повинен змінити терміни налаштування? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам треба звернутися до свого BIOS і переконайтеся, що ваша пам'ять напруга встановлюється на 1.8V або 1.9V Зробіть це, або натиснути F10 або видалити при запуску
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, перевірити напругу і таймінги встановлюються на те, що він говорить на стороні RAM пам'яті або на сайті виробників.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Флеш проблема? або щось інше? Crashes Firefox | ehsankhan | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 4 червня 2009 14:44 |
| Випадкові збої, Maybe Userinit.exe, Can't розібратися в проблемі | Андерс | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 12 | 19 травня 2009 17:03 |
| Що викликає збій? | smackimus | Генеральний обладнання чат | 1 | 1 вересня 2008 23:38 |
| Програмне забезпечення, що викликають ПК забарахлила? | SophieCella | General Software чат | 3 | 9 червня 2008 23:36 |
| Нові вентилятори викликаючи Зупини | revorocks | Справа & блоки живлення | 1 | 3 січня 2008 12:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |