![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят HP Палата Desk Най дойде с Vista (2) 320 концерта. твърди дискове аз предполагам за съхранение. Аз не съм като Vista на всички е така, аз бях друга шофиране и пуснати XP Home на него. Овена показва като 3,25 участия. Сега вместо 4 участия, както го правеше в Vista. Аз прочетох някъде, че XP не разпознава нещо много повече от 3 участия. на паметта. така. Аз премахнахме едно гиг. и то вече показва още 3 участия. както трябва. въпроса ми е аз съм по-добре да има 4 участия. въпреки че той само показва 3,25 участия. Може би дори полезно, ако тя не е напълно призната? Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Правилно, 32bit ОС не може да види всички RAM, ако тя не може да я види, тя не може да я използвате.
| |||
| |||
| Благодаря много за вашата бързо, отговорете! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, на Vista трябва да е 64-битова версия, и XP 32-битова версия, това вероятно е най-подходящо за вас да се съхраняват всички 4 GB в машината, просто защото машината не може да вижда цялата RAM не означава, че не Отивам на работа
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, тя е добре да оставите всички RAM в машината.
|
| |||
| |||
| Благодаря за съвета момчета, мисля, че ще постави другите концерта. Обратно инча |
|
| |||
| |||
| Няма проблеми.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit OS може да чете до 4GB на RAM. но разбира се много зависи от вашия хардуер. проверете вашата хардуерна съвместимост. Вашата ограничение може да бъде в хардуера страна. а също и вие може вече да знаят нещо за разпределение на ОС, той няма да ти дам наистина всички RAM наличен. :) |
|
| |||
| |||
| Здравейте, тук е това, което имам, ще го обясни по-добре, отколкото мога да за него. Благодарности! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |