![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Můj HP Pavillion Stolní Nejlépe přišel s Vista (2) 320 harpuna. pevné disky a jeden myslím pro skladování. I didn't like Vista vůbec tak jsem použil jiné disk a dal XP Home na to. Ram se ukázal jako 3,25 koncertech. nyní namísto 4 koncertech jako v Vista. Četl jsem někde, že XP nerozpoznává něco mnohem více než 3 koncerty. paměti. tak. I odstranili jednu štaci. a dnes ukazuje ještě 3 koncerty. jak by měl. můj dotaz je mi lépe, má 4 koncerty. i přesto, že pouze 3,25 koncertech. možná užitečný, i když není plně rozpoznán? Díky!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Správně, 32bit OS nevidíte všechny RAM, pokud to nelze vidět, nelze použít.
|
|||
|
|||
|
Díky moc za vaše rychlé, odpovězte!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ano, Vista musel být 64 bitové verze, a XP 32 bitová verze, je to asi pro vás nejlepší, aby všechny 4 GB v počítači, jen proto, že stroj nemůže vidět všechny RAM, neznamená, že to není jít do práce
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo, to je v pořádku nechat všechny RAM v počítači.
|
|
|||
|
|||
|
Díky za radu hoši, myslím, že dám druhé štaci. zpět palců
|
|
|
|||
|
|||
|
Žádné problémy.
|
|||
|
|||
|
32bit OS můžete přečíst až do 4 GB RAM. ale samozřejmě je velmi závislé na hardwaru. zkontrolujte hardwarové kompatibility. Váš omezení může být v hardware straně. a také můžete již znát přidělování věcí OS, nebude opravdu vám všem RAM dostupné.
:) |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, tady je to, co jsem se lépe, než bych o tom. Díky! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/
|