![]() |
|
| |||
| |||
| Το HP Pavilion Desk Top ήρθε με Vista (2) 320 GIG. σκληρούς δίσκους μία Μάλλον για αποθήκευση. Δεν μου άρεσε το Vista σε όλα τα ναι, χρησιμοποίησα το άλλο δίσκο και να XP Home σε αυτό. Η Ram εμφανίζεται ως 3,25 συναυλίες. τώρα αντί για 4 συναυλίες, όπως έπραξε και στην Vista. Διάβασα κάπου ότι XP δεν αναγνωρίζουν κάτι πολύ περισσότερο από 3 συναυλίες. της μνήμης. έτσι. Θα αφαιρεθεί μία σβούρα. και τώρα δείχνει μια ακόμα 3 συναυλίες. όπως θα έπρεπε. η ερώτησή μου είμαι σε καλύτερη θέση για να έχει τις 4 συναυλίες. αν και μόνο δείχνει 3,25 συναυλίες. ίσως χρήσιμο ακόμη και αν δεν είναι πλήρως αναγνωρισμένη; Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σωστό, 32bit OS δεν μπορείτε να δείτε όλες τις RAM, αν δεν μπορεί να τη δείτε, δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη, απάντηση! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, τα Vista θα πρέπει να έχει την έκδοση 64 bit, XP και την έκδοση 32 bit, είναι ίσως το καλύτερο για σας να τηρούν όλα τα 4 GB το μηχάνημα, μόνο και μόνο επειδή το μηχάνημα δεν μπορεί να δει όλα τα RAM δεν σημαίνει ότι δεν θα πετύχει
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, είναι ωραία να εγκαταλείψει όλα τα RAM στο μηχάνημα.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά, νομίζω ότι θα βάλει την άλλη λέμβος. πίσω in. |
|
| |||
| |||
| Δεν προβλήματα.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit OS μπορεί να διαβάσει μέχρι 4GB της RAM. Αλλά, φυσικά, εξαρτώνται πολύ από το υλικό σας. ελέγχει τη συμβατότητα του υλικού σας. ο περιορισμός μπορεί να είναι στην πλευρά του υλικού. και επίσης μπορεί να γνωρίζει ήδη την κατανομή των πράγμα το λειτουργικό σύστημα, δεν θα σας δώσουν πραγματικά όλα τα RAM διαθέσιμος. :) |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, εδώ είναι που έχω, θα εξηγήσει καλύτερα από εμένα θα μπορούσε γι 'αυτό. Ευχαριστώ! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |