![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| My HP Paviljon Desk Top došla s Vista (2) 320 dvokolica. tvrde diskove jedan pogodak za skladištenje. Nisam kao Vista na svim pa sam koristio drugi disk XP Home i staviti na njega. RAM pokazuje kao 3,25 nastupe. Sada umjesto 4 kao i nastupe u Vista. Pročitao sam negdje da XP ne prepoznaje ništa puno više od 3 nastupe. memorije. tako. Ja uklonjena jedna harpun. i sad pokazuje još 3 nastupe. onako kako bi trebao. moje pitanje je sam bolje imati 4 nastupe. čak i da to samo pokazuje 3,25 nastupe. možda čak i korisno, ako to nije u potpunosti priznat? Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ispravan, 32bit OS ne mogu vidjeti sve RAM-a, ako ga ne mogu vidjeti, ne može koristiti.
| |||
| |||
| Hvala vrlo velik dio za vaša brzo, odgovorite! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, Vidik mora biti 64 bitna verzija, XP i 32 bitnu verziju, To je vjerojatno najbolje za vas da drže sve 4 GB u stroju, samo zato što stroj ne može vidjeti sve RAM-a ne znači da nije odlaska na posao
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, to je u redu da ostavite sve RAM u stroju.
|
| |||
| |||
| Hvala za jedan dan savjet fellas, mislim da ću druge harpun. povratak u. |
|
| |||
| |||
| Nema problema.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit OS može pročitati do 4GB od RAM. ali naravno to jako ovisi o vašem hardveru. provjerite vaše hardverske kompatibilnosti. Vaše ograničenja mogu biti u hardveru strane. i vi već znate svibanj dodjela stvar OS, neće vam zaista svi RAM dostupan. :) |
|
| |||
| |||
| Hi, ovdje je ono što sam ga objasnit će bolje nego što sam mogao o tome. Hvala! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |