![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját HP Pavilion Desk Top jött Vista (2) 320 koncert. merevlemezek egyik Gondolom a tárolás során. Nem tetszett a Vista minden így van, én a másik meghajtó, és XP Home van. A Ram felbukkan mint 3,25 koncertek. Most helyett 4 koncertek ahogy a Vista. Azt olvastam valahol, hogy az XP nem ismeri fel semmi jóval több mint 3 koncertek. a memória. így. Én távolítani egy koncert. és ez most azt mutatja, még 3 koncert. ahogy kellene. A kérdésem az én jobb helyzetben van, a 4 koncertek. még akkor is, ha csak azt mutatja, 3,25 koncertek. Lehet, hogy hasznos, még akkor is, ha nem teljes mértékben ismeri? Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Korrekt, 32bit OS nem látja a RAM, ha nem látom, nem tudja használni.
| |||
| |||
| Köszönöm szépen a gyors válasz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, a Vista kell lennie a 64 bites verziót, és az XP 32 bites változat, ez valószínüleg a legjobb az Ön számára, hogy mind a 4 GB-os a gép, csak azért, mert a gép nem látja a RAM nem jelenti azt, hogy nem megyek dolgozni
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ez rendben van, hogy elhagyja a RAM a gép.
|
| |||
| |||
| Köszi a tanácsokat srácok, azt hiszem, hogy lesz a többi koncert. Vissza hüvelyk |
|
| |||
| |||
| Nem probléma.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit OS olvasható ki, hogy a 4Gb RAM. de persze nagyon függ a hardver. ellenőrizze a hardverkompatibilitási. a korlátozás lehet a hardver oldalon. és akkor már tudom, a kiosztási dolog az OS, akkor nem igazán ad meg minden RAM elérhető. :) |
|
| |||
| |||
| Szia, itt van, amit meg fogja magyarázni, jobb, mint tudtam róla. Köszönöm! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |