![]() |
|
| |||
| |||
| אזור HP אפדן Desk Top הגיע עם Vista (2) 320 חלטורה. כוננים קשיחים אחד אני מניח לאחסון. אני לא אוהב את Vista בכל זאת, השתמשתי בכונן אחר ולשים את זה על XP Home. ה ראם מופיע כ 3.25 gigs. עכשיו במקום 4 gigs כפי שהוא עשה ב-Vista. קראתי איפשהו כי XP לא מכיר משהו הרבה יותר מ 3 gigs. הזיכרון. אז. אני מוסרת חלטורה אחת. והיא מציגה כעת גם 3 gigs. כפי שהיא צריכה. השאלה שלי היא אני עשיר יותר כדי לקבל את 4 gigs. למרות שזה רק עולה 3.25 gigs. אולי שימושי גם אם הוא לא מוכר מלא? תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נכון, 32bit מערכת הפעלה לא יכול לראות את כל ראם, אם הוא לא יכול לראות אותו, הוא לא יכול להשתמש בו.
| |||
| |||
| תודה רבה לך על מהירות, תגובה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, את חייבת Vista כבר את גירסת 64 ביט, XP או גירסה של 32 ביט, זה כנראה הכי טוב בשבילך כדי לשמור את כל 4 GB במכונה, פשוט כי המכונה לא יכולה לראות את כל זיכרון RAM לא אומר שזה לא ללכת לעבודה
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, זה בסדר להשאיר את כל RAM במכונה.
|
| |||
| |||
| תודה על העצה חבר ', אני חושב שאני יהיה שם את השני חלטורה. בחזרה למערכת |
|
| |||
| |||
| אין בעיות.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit מערכת הפעלה יכול לקרוא של עד 4GB זיכרון RAM. אבל כמובן שזה מאוד תלוי בחומרה שלך. בדוק את תאימות החומרה. את יכולה להיות הגבלה של חומרה צד. וגם אתה יכול כבר יודע את ההקצאה של דבר את מערכת ההפעלה, הוא לא באמת נותן לך את הכל זיכרון RAM זמין. :) |
|
| |||
| |||
| היי, הנה מה שיש לי להסביר את זה יהיה יותר טוב ממה שאני יכול על זה. תודה! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שאלה לגבי רחוק Cry 2 | hitman0042 | PC & קונסולת משחקים | 12 | 14th דצמבר 2008 21:20 |
| יש לי גם שאלה של זיכרון RAM | tomthedrummer1992 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 6 אוקטובר 2008 11:04 |
| רק שאלה (עוד על המחשב שלי) | מחשב WhizzKid | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 6 דצמבר 2007 15:08 |
| שאלה נוספת של זיכרון RAM! | sturo | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -10 אוקטובר 2007 09:58 |
| שאלה בבקשה עזרה> _ < | Ria | כללי חומרה צ 'אט | 3 | -10 לאפריל 2007 12:58 |
| שרשרת כלים | |
| |