![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano HP Pavilion Desk Top atėjo su Vista (2) 320 koncertą. standžiųjų diskų vieną Manau saugojimui. I didn't like Vista visi taip, aš kitos vairuoti ir įdėti XP Home jį. Ram pasirodo kaip 3,25 koncertai. Dabar vietoj 4 koncertai, kaip ji tai padarė Vista. Aš perskaičiau kažkur, kad XP "neatpažįsta nieko daug per 3 koncertai. atminties. taigi. Aš pašalinome vieną koncertą. ir dabar rodo net 3 koncertai. kaip turėtų. Mano klausimas būtų man geriau turėti 4 koncertai. nors jis tik parodo, 3,25 koncertai. Gal naudinga, net jei ji nėra visiškai pripažįstamas? Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teisingai, 32bit OS negali rodyti visus RAM, jei jis negali matyti, jis negali juo naudotis.
| |||
| |||
| Labai ačiū už Jūsų greitą, atsakymas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, Vista turi būti 64 bitų versija, ir XP 32 bitų versija, tikriausiai jums labiausiai tinka laikyti visus 4 GB, aparatas, tik todėl, kad mašina gali pamatyti ne visus RAM nereiškia, kad jis nėra ketina dirbti
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, tai yra gerai palikti visus RAM mašina.
|
| |||
| |||
| Ačiū už patarimus draugužiai, manau, bus pasiūlyta kitiems koncertą. įeiti |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit OS gali skaityti iki 4GB RAM. bet, žinoma, labai priklauso nuo jūsų kompiuterio. Patikrinkite savo aparatūros suderinamumas. Jūsų apribojimas gali būti techninės pusės. ir jau tikriausiai žinote paskirstymo dalykas OS, nebus tikrai suteiks jums visiems RAM galimas. :) |
|
| |||
| |||
| Sveiki, čia yra tai, ką ji man paaiškins geriau nei aš galėjau apie jį. Ačiū! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klausimas apie Far Cry 2 | hitman0042 | PC & konsolės Žaidimai | 12 | 14 gruodis 2008 21:20 |
| Aš taip pat turiu klausimą RAM | tomthedrummer1992 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 6 spalis 2008 11:04 |
| Tiesiog klausimas (Apie Mano PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6 gruodis 2007 15:08 |
| Kitas RAM klausimą! | sturo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 10 spalis 2007 09:58 |
| Klausimas Please help> _ < | Ria | General Hardware Chat | 3 | Balandis 10, 2007 12:58 |
| Temos įrankiai | |
| |