![]() |
|
| |||
| |||
| Mans HP Pavilion Desk Top nāca ar (2) 320 Vista GIG. cieto disku man guess uzglabāšanai. Man nepatika Vista vispār jā, es izmanto citu disku un nodot XP Home par to. Ram parādās kā 3,25 gigs. Tagad, nevis 4 koncerti, kā to darīja Vista. Esmu lasījusi, kaut kas XP neatpazīst neko daudz vairāk par 3 koncertus. atmiņas. tā. Es noņēmuši vienu GIG. un tagad rāda pat 3 koncertus. kā vajadzētu. Mans jautājums ir man labāk ir 4 koncerti. pat ja tas tikai parāda 3,25 gigs. varbūt noderīgs pat ja tas nav pilnībā atzīta? Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pareizi, 32bit OS nevar redzēt visu RAM, ja tā nevar redzēt, tas nevar izmantot.
| |||
| |||
| Thanks very much jūsu ātru atbildi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, Vista ir jābūt 64 bitu versija, kā arī XP 32 bitu versiju, Tas ir iespējams, labāk, lai jūs varētu glabāt visas 4 GB mašīnas, tikai tāpēc, ka mašīna nevar redzēt visus RAM nenozīmē, ka tā nav iet uz darbu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, tas ir labi atstāt visu RAM mašīna.
|
| |||
| |||
| Paldies par padomu fellas, es domāju, radīs citas GIG. atpakaļ collas |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit OS var izlasīt līdz 4GB RAM. bet, protams, ir ļoti atkarīgs no aparatūras. jāpārbauda aparatūras saderību. Jūsu ierobežojums varētu būt aparatūras pusē. un arī jūs jau zināt, sadales lieta, par OS, tas nav īsti jums visiem RAM pieejams. :) |
|
| |||
| |||
| Hi, šeit ir tas, ko man būs paskaidrot labāk, nekā es varētu par to. Pateicība! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |
![]() |
|
| Bookmarks |