![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój HP Pavilion recepcja Góra wraz z Vista (2) 320 kabriolet. dyski twarde jeden Chyba do składowania. I didn't like the Vista na wszystkich tak, użyłem innych pojazdów mechanicznych i umieścić go na XP Home. RAM pojawia się jako 3,25 koncerty. Teraz zamiast 4 koncerty jak miało to miejsce w Vista. Mam gdzieś przeczytać, że XP nie rozpoznaje coś znacznie ponad 3 koncerty. pamięci. więc. I usunęliśmy jeden koncert. i teraz pokazuje nawet 3 koncerty. jak powinny. Moje pytanie jest mi lepiej mieć 4 koncerty. nawet jeśli tylko pokazuje 3,25 koncerty. Może przydatny nawet jeśli nie jest w pełni uznane? Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poprawny, 32bit OS nie mogą zobaczyć wszystkie RAM, jeżeli nie widzisz go, to nie można go używać.
| |||
| |||
| Dziękuję bardzo za szybką odpowiedz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, na Vista musi być na 64-bitowej wersji XP i 32-bitowa wersja, to prawdopodobnie najlepszy dla Ciebie, aby wszystkie 4 GB w maszynie, tylko dlatego, że maszyna nie może zobaczyć wszystkie RAM nie oznacza, że nie będzie działać
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, to jest w porządku, aby pozostawić wszystkie RAM w komputerze.
|
| |||
| |||
| Dzięki chłopaki za rady, myślę, że będzie innym koncercie. powrót cala |
|
| |||
| |||
| Bez problemów.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit OS może czytać do 4GB RAM. ale oczywiście to bardzo zależy od naszego sprzętu. sprawdzenie kompatybilności sprzętu. Twój może być ograniczenie w sprzęt stronie. a także może już znać podział rzeczy OS, to naprawdę nie daje wszystkich RAM dostępny. :) |
|
| |||
| |||
| Cześć, tu jest co mam to lepiej, niż mogłem o tym. Dzięki! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |
![]() |
|
| Zakładki |