![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| My HP Pavilion Desk Top venit cu Vista (2) 320 gig. un hard disk-uri Cred ca pentru depozitare. Nu m-am dori de la toate atât de Vista, am folosit de altă unitate şi pune XP Home pe el. The Ram apare ca 3.25 gigs. acum, în loc de 4 gigs, astfel cum a făcut-o în Vista. Am citit undeva ca XP nu recunoaşte nimic de mult peste 3 gigs. de memorie. astfel. Am scos un angajament. şi-o acum o arată chiar şi 3 gigs. aşa cum ar trebui. întrebarea mea este am mai bine pentru a avea cele 4 gigs. chiar dacă acesta arată doar 3.25 gigs. Poate util, chiar dacă aceasta nu este pe deplin recunoscut? Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corect, 32bit OS nu pot vedea toate RAM, în cazul în care acesta nu poate să-l vezi, nu poate să-l utilizaţi.
| |||
| |||
| Multumesc foarte mult pentru rapid, răspunde! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, de Vista trebuie să fi fost de versiunea pe 64 biţi, şi XP versiunea pe 32 de biţi, este probabil cel mai bine pentru tine sa tii pe toate 4 GB în maşină, doar pentru că maşina nu poate vedea toate RAM, nu înseamnă că nu pleacă la muncă în
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, este bine să lăsaţi toate RAM în maşină.
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru sfaturi baieti, cred că va pune în alte gig. înapoi inch |
|
| |||
| |||
| Nu probleme.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit OS poate citi până la 4GB de RAM. dar, desigur, că este foarte dependent de hardware. Verificaţi-vă de compatibilitate hardware. limitare dvs. ar putea fi în partea de hardware. şi, de asemenea, s-ar putea să ştiţi deja alocarea de lucru sisteme de operare, acesta nu va da cu adevărat toate RAM disponibil. :) |
|
| |||
| |||
| Buna, aici este ceea ce am, va explica mai bine decât am putut despre asta. Mulţumesc! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |
![]() |
|
| Marcaje |