![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Môj HP Pavillion Stolné Najvyššie prišiel s Vista (2) 320 harpúna. pevné disky a jeden myslím na skladovanie. I didn't like Vista vôbec tak som použil iné disk a dal XP Home na to. Ram sa ukázal ako 3,25 koncertoch. teraz namiesto 4 koncertoch ako v Vista. Čítal som niekde, že XP nerozoznáva niečo oveľa viac ako 3 koncerty. pamäte. tak. I odstránili jeden staci. a dnes ukazuje ešte 3 koncerty. ako by mal. môj dotaz je mi lepšie, má 4 koncerty. aj napriek tomu, že len 3,25 koncertoch. možná užitočný, aj keď nie je plne rozpoznaný? Vďaka!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Správne, 32bit OS nevidíte všetky RAM, ak to nemožno vidieť, nemožno použiť.
|
|||
|
|||
|
Díky moc za vaše rýchle, odpovedzte!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Áno, Vista musel byť 64 bitové verzie, a XP 32 bitová verzia, je to asi pre vás najvýhodnejšie, aby všetky 4 GB v počítači, len preto, že stroj nemôže vidieť všetky RAM, neznamená, že to nie je ísť do práce
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo, to je v poriadku nechať všetky RAM v počítači.
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka za radu hoši, myslím, že dám druhej staci. späť palcov
|
|
|
|||
|
|||
|
Žiadne problémy.
|
|||
|
|||
|
32bit OS môžete prečítať až do 4 GB RAM. ale samozrejme je veľmi závislé od hardvéru. skontrolujte hardvérovej kompatibility. Váš obmedzení môže byť v hardware strane. a tiež môžete už poznať prideľovania vecí OS, nebude naozaj vám všetkým RAM dostupné.
:) |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, tu je to, čo som sa lepšie, ako by som o tom. Vďaka! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/
|