![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мы ХП Павиљон Деск Топ дошла са Виста (2) 320 двоколица. тврде дискове један ударити за складиштење. Нисам као Виста на свим па сам користио други диск КСП Хоме и ставити на њега. РАМ показује као 3,25 наступе. Сада уместо 4 као и наступе у Виста. Прочитао сам негде да КСП не препознаје ништа много више од 3 наступе. меморије. тако. Ја уклоњена једна харпун. и сад показује још 3 наступе. онако како би требало. моје питање је сам боље имати 4 наступе. чак и да то само показује 3,25 наступе. можда чак и корисно, ако то није у потпуности признат? Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Исправан, 32бит ОС не могу да видим све РАМ-а, ако га не могу видети, не може користити.
| |||
| |||
| Хвала врло много за ваша брзо, одговорите! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, Видик мора бити 64 битна верзија, КСП и 32 битну верзију, То је вероватно најбоље за вас да држе све 4 ГБ у машини, само зато што машина не може видети све РАМ-а не значи да није одласка на посао
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп, то је у реду да оставите све РАМ у машини.
|
| |||
| |||
| Хвала за један дан савет феллас, мислим да ћу друге харпун. повратак у. |
|
| |||
| |||
| Нема проблема.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| 32бит ОС може прочитати до 4ГБ од РАМ. али наравно то јако зависи о вашем хардверу. проверите ваше хардверске компатибилности. Ваше ограничења могу бити у хардверу стране. и ви већ знате мај додјела ствар ОС, неће вам заиста сви РАМ доступан. :) |
|
| |||
| |||
| Бок, овде је оно што сам га објасниће боље него што сам могао о томе. Хвала! хттп://ууу.оффицедепот.цом/а/продуцт...ктоп-Цомпутер/ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питање о Фар Цры 2 | хитман0042 | ПЦ & конзоле Игре | 12 | 14 децембар 2008 21:20 |
| ЈА исто тако имати РАМ питање | томтхедруммер1992 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 6 октобар 2008 11:04 |
| Само је питање (о мој ПЦ) | ПЦ УхиззКид | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 6 децембар 2007 15:08 |
| Други РАМ питање! | стуро | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 10 октобар 2007 09:58 |
| Питање угодити помоћ> _ < | Ријас | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |