![]() |
|
| |||
| |||
| Benim HP Pavilion Resepsiyon dön Vista (2) 320 iş geldi. sabit diskler bir Depolama için tahmin. I didn't Vista tüm çok seviyorum, ben diğer sürücü kullanılan ve üzerinde XP Home koy. RAM kadar 3,25 Gb'lik olarak gösterir. Şimdi 4 Gb'lik yerine olarak Vista'da yaptım. Ben bir yerde bu XP şey çok 3 Gb'lik tanımaz okudum. bellek. bu nedenle. Ben bir iş kaldırıldı. ve şu anda da 3 Gb'lik gösterir. olarak gerekir. Sorumu daha iyi 4 Gb'lik için kapalı am. olsa bile sadece 3,25 Gb'lik gösterir. belki bile tam olarak tanınmış değil yararlı? Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer onu göremiyorsanız Doğru, 32bit işletim sistemi, tüm RAM göremiyorum, onu kullanamazsınız.
| |||
| |||
| Sık, cevap çok teşekkür ederiz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, Vista ve 64 bit sürümü olması için makinede, sadece makine değil olduğu anlamına gelmez tüm RAM göremiyorum 4 GB için 32 bit sürümü XP Muhtemelen en iyisi çalışmaya devam
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, bu makinenin tüm RAM bırakmak için iyi.
|
| |||
| |||
| Danışma çocuklar için teşekkürler, ben diğer iş koyacağız düşünüyorum. içeri girer |
|
| |||
| |||
| No problems.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit İşletim Sistemi 4GB kadar okuyabilirsiniz RAM. ama tabii ki çok donanım bağlıdır. donanım uyumluluğunu kontrol edin. sizin sınırlama donanım tarafında olabilir. ve de zaten, bu gerçekten vermek istemiyorum OS ve ayırma şey biliyor Mayıs tüm RAM mevcut. :) |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben daha iyi açıklayacaktır ne var daha ben dersin. Teşekkürler! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |
![]() |
|
| Bookmarks |