![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій HP Pavilion для робочого столу прийшли з Vista (2) 320 концерту. Жорсткі диски одним Думаю, для зберігання. Мені не сподобалася Vista на все це, я використовував інший диск і поклав XP Home на ньому. Рам відображається як 3,25 концертів. Тепер замість 4-х концертів, як у Vista. Я читала, що XP не розпізнає все набагато більш ніж 3 концерту. пам'яті. так. Я вилучив одного концерту. і тепер вона показує навіть 3 концерту. як слід. Моє питання я краще мати від 4 концерту. хоча це тільки показує 3,25 концертів. Може бути, корисно, навіть якщо вона повністю не визнала? Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Правильно, 32bit ОС не бачить всю оперативну пам'ять, якщо її не видно, вона не може його використовувати.
| |||
| |||
| Велике спасибі за вашу швидку відповідь! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, Vista, має бути, 64-розрядна версія і версія XP 32 біт, ймовірно, це краще для вас, щоб зберегти всі 4 ГБ в машині, тільки тому, що машина не може побачити всю оперативну пам'ять не значить, що вона не буде працювати
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, це чудово, щоб залишити все в оперативній пам'яті комп'ютера.
|
| |||
| |||
| Спасибо за совет хлопці, я думаю, що я поставив інший концерт. Назад дюйма |
|
| |||
| |||
| Немає проблем.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| 32bit ОС може прочитати до 4 Гб ОЗУ. Але, звичайно, дуже залежить від вашого обладнання. перевірити сумісність апаратного забезпечення. ваші обмеження можуть бути в апаратній стороною. , А також ви, можливо, вже знаєте виділення речі ОС, воно не дійсно дасть вам всі ОЗУ доступний. :) |
|
| |||
| |||
| Привіт, ось що я це пояснити краще, ніж я міг би про це. Спасибо! http://www.officedepot.com/a/product...ktop-Computer/ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання про Far Cry 2 | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 12 | 14 грудня 2008 21:20 |
| У мене також є RAM питання | tomthedrummer1992 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 6 жовтня 2008 11:04 |
| Просто питання (About My PC) | PC Whizzkid | Генеральний обладнання чат | 9 | 6 грудня 2007 15:08 |
| Інші ОЗУ питання! | sturo | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 10 жовтня 2007 09:58 |
| Питання Прохання допомогти> _ < | Ria | Генеральний обладнання чат | 3 | 10 квітня 2007 12:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |