![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, IM нов тук. Основно искам да добавите още памет на моя компютър, IM, но не съвсем сигурни какво да. Имам Asus P5N32-E SLI SE Deluxe дънна платка, аз имам две NVIDIA 7600GT карти Gfx, но само 1 концерт на паметта, което го прави дори някои стари игри трудно да се играе. Ive е на няколко интернет страници, но изглежда, че всички видове памет ръгам да се купят и IM все още доста нов за тези неща, тъй като това е първият ми наистина добър компютър. Така че, ако някой от вас може да ме насочи в правилната посока за това какво да се купи, че ще бъде страхотно. (Търся да добавите памет колкото е възможно) THX |
|
| |||
| |||
| Вашият съвет взима DDR2 памет до скорост от 800, имате 4 слота за board.If си тичане Изглед 64 и искате да ви 1 концерт, който предполагам е в 1 пръчка след това отивам за 2 стръка 2 концерта и 1 от 1 Проблемът е концерта той трябва да се съпоставят. Вие може би по-добре пускането 4 стръка съвпадащи 2gig в и продажба на единния stick.Buy достойна марка от решаващо значение, Corsair. Ако сте на всичко XP 32 късче над 2 концерта е отпадък и мисля, че си един и същ за Изглед 32 късче. Просто е една мисъл, ако все пак сте се борят да играят старите игри е може би нещо друго с платформа, какъв спецификацията. |
|
| |||
| |||
| Ами аз не са все още изглед, Im тичане XP Home в момента. Какво очила са U търсят точно? на dxdiag нещо? този дълъг списък |
|
| |||
| |||
| Не, не е нужно всички, че в п тече само CPU-Z и публикация на резултатите. наистина прав гледам за HDD процесора и какво е часовник. си овен ако сте съществуващ към отивам към Vista отидете на концерта с 8, но ако сте залепване с XP не се справят повече от 2 концерта. |
|
| |||
| |||
| Това ли е това, което търсите? Процесор (а) Брой на преработвателите 1 Брой 1 ядра на процесор Брой теми 2 (макс. 2) на процесора Името на Intel Pentium 4 650 Спецификация Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.40GHz Пакет Socket LGA 775 Семейство / Модел / Засилване F.4.3 Голямото семейство / Модел F.4 Core Stepping N0 Технологии 90 Nm Core Speed 3400.3 MHz Множител X с автобус скорост 17,0 х 200,0 MHz Оценени Bus Speed 800.1 MHz Фондова честота 3400 MHz Инструкцията определя MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T Данни L1 кеш 16 KBytes, 8-начин, определени асоциативни, 64-байт линия размер "Трейс кеш 12 Kuops, 8-начин, определени асоциативни L2 кеш 2048 KBytes, 8-начин, определени асоциативни, 64-байт линия размер Чипсет & Memory Northbridge NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition Rev. C1 Southbridge NVIDIA nForce4 MCP Rev. A4 Графичен интерфейс PCI-Express PCI-E x16 Линк Ширина PCI-E x16 Max Линк Ширина Memory Type DDR2 Memory Size 1024 MBytes Memory Frequency 266.7 MHz (3:4) CAS # Latency (TCL) 4.0 часовници RAS #, за да CAS # (tRDC) 4 часовници RAS # Precharge (TRP) 4 часовници Cycle Time (Tras) 12 часовници Банката Cycle Time (TRC) 16 часовници Система Производител Alienware система System Name Alienware Система за S / N 12345 Дънни платки за доставчика ASUSTeK Computer вкл. Дънни платки Модел P5N32-E SLI-SE-Deluxe BIOS Vendor American Megatrends Инк. BIOS версия 0302 BIOS Date 07/27/2006 Памет ЕДП Модул 1 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MBytes, Micron Technology Модул 2 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MBytes, Micron Technology Софтуер Windows версия Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) Версия DirectX 9.0c |
|
| |||
| |||
| За съжаление за забавянето е събота бала жена пазаруване, ала, за P4 не е най-доброто за игри. Мисля, че сте прав, което трябва да се овена Бих продаде 2 512 и пуснати нещо подобно в OCZ 800SR2GK goning да да бъде около £ 90 и промяната на вашия процесор за c2du0. В момента, в който спец. изглежда малко небалансиран. |
|
| |||
| |||
| ОК THX човек. Изглежда IM разходи пари:) |
|
| |||
| |||
| Не се тревожи, че какво са за форум. Когато yo're готов за ъпгрейд пост и някой ще посъветва на процесора. |
|
| |||
| |||
| Този добър grush, благодаря ти за списъка към нас. Неговият наистина да ми помогне за това. Мисля, че искате да ми ъпгрейд RAM точно сега .. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въпрос към Далечния Извикай 2 | hitman0042 | PC & конзолата Gaming | 12 | 14 Дек 2008 21:20 |
| Рам Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 26 ноември 2008 11:59 |
| Само един въпрос (за моя компютър) | PC WhizzKid | Общи Хардуер Чат | 9 | 6 декември 2007 15:08 |
| Друг RAM въпрос! | sturo | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 10 Окт 2007 09:58 |
| Въпрос моля Help> _ < | Ria | Общи Хардуер Чат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |