![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hey guys, im new here. V podstatě já potřeba až k přidat více paměti má počítač, ale im ne jistý, co má. Mám Asus P5N32-SLI SE Deluxe základní deska, mám dvě nvidia 7600GT gfx karty, ale pouze 1 koncert paměti, což činí dokonce i některé staré hry těžké hrát. Ive byl na pár stránek, ale zdá se, že všechny druhy paměťových karet na nákup, a im ještě docela nového, aby ty věci, jak je to vlastně moje první dobrý počítač. Takže pokud někdo z vás mohl místo mě správným směrem, o tom, co koupit, že by bylo skvělé. (I'm looking přidat tolik paměti, jak je to možné) thx |
|
| |||
| |||
| Vaše deska má DDR2 paměti až do rychlosti 800, máte 4 sloty na board.If vaše running Vista 64 a chcete, aby vaše 1 koncert, který já předpokládám v 1 hůl pak jít na 2 hole 2 vystoupení a 1 z 1 koncert Potíž je v tom, že musí odpovídat. Jste možná lepší uvedení 4 tyčinky porovnané 2gig in a prodej na jediném stick.Buy slušné značky hraje zásadní roli, Corsair. Pokud jste na XP 32 bit něco vyšší než 2 vystoupení je odpad, a myslím, že jeho stejné pro Vista 32 bit. Právě myslel, ale pokud jste snaží hrát staré hry, že možná něco jiného s plošinu, co je spec. |
|
| |||
| |||
| No nemám ještě vista, im běh XP Home v tuto chvíli. Co specifikace jsou u přesně hledáte? dxdiag věc? to je dlouhý seznam |
|
| |||
| |||
| Ne nepotřebujete celou, že v mo právě běží CPU-Z a po výsledcích. opravdu jen hledá CPU a HDD, jaké to je stopování. re ram pokud hodláte jít do Průhled jít s 8 GIG, ale pokud budete držet s XP to nezpracovává více než 2 koncert. |
|
| |||
| |||
| Je to to, co vaše hledáte? Processor (s) Počet procesorů 1 Počet jader 1 na procesor Počet vláken 2 (max 2) na procesor Jméno Intel Pentium 4 650 Specifikace Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3,40 GHz Package Socket LGA 775 Family / Model / Stepping F.4.3 Rozšířená Family / Model F.4 Core Stepping N0 Technologie 90 nm Core Speed 3400.3 MHz Násobič x Bus speed 17.0 x 200.0 MHz Rated Bus speed 800,1 MHz Sklad frekvenci 3400 MHz Instrukční sady MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T L1 Datová cache 16 KBytes, 8-way set associative, 64-byte linka velikosti Trace cache 12 Kuops, 8-way set associative L2 cache 2048 KBytes, 8-way set associative, 64-byte linka velikosti Chipset & Memory Northbridge NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition rev. C1 Southbridge NVIDIA nForce4 MCP rev. A4 Grafické rozhraní PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Link Width x16 Max Typ paměti DDR2 Velikost paměti 1024 MB Memory Frequency 266.7 MHz (3:4) CAS # Latency (TCL) 4,0 hodiny RAS # to CAS # (tRDC) 4 hodiny RAS # Precharge (TRP) 4 hodiny Čas cyklu (tRAS) 12 hodiny Bankovní Cyklus Time (TRC) 16 hodiny Systém Systém Výrobce Alienware System Name Alienware Systém S / N 12345 Údaje o prodejci desku ASUSTeK Computer Inc Model desku P5N32-SLI Deluxe-SE - BIOS prodejce American Megatrends Inc BIOS verze 0302 BIOS Date 07/27/2006 Memory JPD 1 modul DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MB, Micron Technology Module 2 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MB, Micron Technology Software Windows verze Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) DirectX verze 9.0c |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se za zpoždění je sobota manželka nákupní tralala, tralala, P4 není nejlepší pro hraní her. Myslím, že máš pravdu, musíte se berana bych prodat 2 512 a dát něco takového na OCZ 800SR2GK goning na asi na 90 liber a změnit váš procesor pro c2du0. V tuto chvíli vám spec vypadá trochu nevyváženě. |
|
| |||
| |||
| ok thx man. Vypadá to, že im výdaje peníze:) |
|
| |||
| |||
| Žádný strach, že to, co jsou na fórum. Když yo're připraveni upgradovat místo a někdo poradí na CPU. |
|
| |||
| |||
| Thats good grush, thanks for you seznam k nám. Its ve skutečnosti pomozte mi o tom. Myslím, že chci upgradovat své paměti RAM teď .. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Otázka o Dálném Cry 2 | hitman0042 | PC a herní konzole | 12 | 14. prosince 2008 21:20 |
| Ram Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 26. listopadu 2008 11:59 |
| Jen otázka (O My PC) | PC WhizzKid | Obecné Hardware Chat | 9 | 6. Prosinec 2007 15:08 |
| Dalším RAM otázka! | sturo | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 10. října 2007 09:58 |
| Otázka prosím pomozte> _ < | Ria | Obecné Hardware Chat | 3 | 10. dubna 2007 12:58 |
| Thread Nástroje | |
| |