![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, im νέο εδώ. Βασικά θέλω να προσθέσω περισσότερη μνήμη στον υπολογιστή μου, αλλά im μη βέβαιος τι να. Έχω μια Asus P5N32-SLI SE Deluxe motherboard, έχω δύο κάρτες nvidia 7600GT gfx, αλλά μόνο το 1 συναυλία της μνήμης, γεγονός που καθιστά ακόμη ορισμένα παλιά παιχνίδια σκληρά για να παίξει. Ive όντας σε μερικές ιστοσελίδες, αλλά φαίνεται να υπάρχει όλα τα είδη των memory sticks να αγοράσουν, και im ακόμα κάπως σε αυτό το νέο υλικό, όπως αυτό είναι πραγματικά καλό πρώτο μου υπολογιστή. Έτσι, αν κάποιος από εσάς θα μπορούσε να μου προς τη σωστή κατεύθυνση για το τι να αγοράσουν ότι θα είναι μεγάλη. (Ψάχνω να προσθέσετε μνήμη όσο το δυνατόν) thx |
|
| |||
| |||
| Σκάφους σας παίρνει μνήμη DDR2 έως και την ταχύτητα των 800, έχετε 4 υποδοχές για board.If σας τρέχει Vista 64 και θέλετε να κρατήσει 1 συναυλία σας, η οποία υποθέτω ότι είναι το 1 stick τότε πάμε για 2 βέργες από 2 συναυλία και 1 από 1 gig πρόβλημα είναι ότι πρέπει να συνδυάζεται. Μπορείτε ίσως καλύτερη θέση 4 ραβδιά της συμφωνημένα 2gig στην πώληση και για την ενιαία stick.Buy μια αξιοπρεπή μάρκα Crucial, Corsair. Εάν είστε σε XP 32 bit τίποτα πάνω από 2 συναυλία είναι απόβλητα και νομίζω ότι το ίδιο για Vista 32 bit. Απλά είχε σκεφτεί αν και αν είστε αγωνίζεται να παίξετε παλιά παιχνίδια είναι ίσως κάτι άλλο με εξέδρας σας, whats το spec. |
|
| |||
| |||
| Καλά δεν έχω vista ακόμα, im τρέχει XP Home αυτή τη στιγμή. Τι ειδικό είναι u ψάχνετε ακριβώς; dxdiag το πράγμα; thats ένα μακρύ κατάλογο |
|
| |||
| |||
| Δεν δεν χρειάζεται όλα αυτά στο mo μόλις CPU run-Z και μετά τα αποτελέσματα. πραγματικά μόνο αναζητούν HDD CPU και ποια είναι η χρονομέτρηση. εκ νέου το κριάρι, αν πρόκειται να πάτε στο Vista πάει με τα 8 GIG αλλά αν είστε κολλήσει με XP δεν εξυπηρετεί πάνω από 2 συναυλία. |
|
| |||
| |||
| Είναι αυτό που η έρευνά σας; Processor (s) Αριθμός μεταποιητών 1 Αριθμός πυρήνων 1 ανά επεξεργαστή Αριθμό των ινών 2 (max 2) ανά επεξεργαστή Όνομα Intel Pentium 4 650 Προδιαγραφές Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.40GHz Package Socket 775 LGA Οικογένεια / Model / Stepping F.4.3 Extended Family / Model F.4 Core Stepping N0 Τεχνολογία 90 nm Core Speed 3400,3 MHz Πολλαπλασιαστής x Bus ταχύτητα 17,0 x 200,0 MHz Ονομαστική ταχύτητα Bus 800,1 MHz Χρηματιστήριο συχνότητα 3400 MHz Διδασκαλία σύνολα MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T L1 Data cache 16 KBytes, 8-τρόπο που συνειρμική, 64-byte μέγεθος γραμμής Trace cache 12 Kuops, 8-τρόπο που συνειρμική L2 cache 2048 KBytes, 8-τρόπο που συνειρμική, 64-byte μέγεθος γραμμής Chipset & Memory Northbridge NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition rev. C1 Southbridge NVIDIA nForce4 MCP rev. A4 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Τύπος μνήμης DDR2 Μέγεθος μνήμης 1024 MBytes Memory Frequency 266,7 MHz (3:4) CAS # Latency (TCL) 4.0 ρολόγια RAS # to CAS # (tRDC) 4 ρολόγια RAS # Precharge (tRP) 4 clocks Cycle Time (tRAS) 12 clocks Τράπεζα Cycle Time (TRC) 16 ρολόγια Σύστημα Σύστημα Κατασκευαστής Alienware Σύστημα Alienware Όνομα Σύστημα S / N 12345 Mainboard Vendor ASUSTeK Computer ΦΠΑ Mainboard Model P5N32-SLI-SE-Deluxe BIOS Vendor American Megatrends ΦΠΑ BIOS Version 0302 BIOS Ημερομηνία 07/27/2006 Memory SPD Ενότητα 1 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MBytes, Micron Technology Ενότητα 2 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MBytes, Micron Technology Λογισμικό Έκδοση των Windows Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) Έκδοση DirectX 9.0c |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη για την καθυστέρηση είναι Σάββατο yada ψώνια γυναίκα, μπλα, η P4 δεν είναι το καλύτερο για gaming. Νομίζω ότι έχεις δίκιο, θα πρέπει να επιταχύνουμε το κριάρι θα πωλήσει το 2 512 και να θέσει κάτι σαν αυτό στην OCZ 800SR2GK goning να να είναι περίπου £ 90 και την αλλαγή της CPU σας για μια c2du0. Κατά τη στιγμή που φαίνεται spec λίγο ασύμμετρη. |
|
| |||
| |||
| ok man thx. Μοιάζει im δαπανών κάποια χρήματα:) |
|
| |||
| |||
| Δεν ανησυχείτε ότι τι φόρουμ είναι για. Όταν yo're έτοιμος για την αναβάθμιση των υστέρων και κάποιος θα παρέχει συμβουλές σχετικά με την CPU. |
|
| |||
| |||
| Thats καλή grush, σας ευχαριστώ για τη λίστα μας. Του με βοηθήσει πραγματικά για αυτό. Νομίζω ότι θέλετε να αναβαθμίσετε RAM μου τώρα .. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερώτηση σχετικά με το Far Cry 2 | hitman0042 | PC & Console Gaming | 12 | 14 Δεκ. 2008 21:20 |
| Ερώτηση Ram | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 26 Νοε 2008 11:59 |
| Απλά μια ερώτηση (Σχετικά με τον υπολογιστή μου) | PC WhizzKid | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 6 Δεκ 2007 15:08 |
| Ένα άλλο ερώτημα RAM! | sturo | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 10 Οκτ 2007 09:58 |
| Ερώτηση παρακαλώ βοηθήσει> _ < | Ria | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 10 Απρ 2007 12:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |