![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey guys, im novi ovdje. Uglavnom želim dodati još memorije na mom računalu, ali im nije sasvim siguran što učiniti. Imam Asus P5N32-SLI SE Deluxe matična ploča, Imam dvije 7600GT nvidia gfx karticama, ali samo 1 koncert za pamćenje, što čini čak i neke stare igre teško igrati. Ive bio na par stranica, ali čini se da sve vrste memorije štapići za kupnju, te im rod još uvijek novi u ovoj stvari, jer to je zaista moj prvi dobar računalo. Dakle, ako bilo koji od vas su me mogli uputiti u pravom smjeru o tome što kupiti taj bi bilo velik. (Im 'obličje dodati koliko memorije je moguće) thx |
|
| |||
| |||
| Vaša odbora traje DDR2 memoriju do brzine od 800, te imaju 4 utora na board.If tvoj trčanje Vidik 64 i želite zadržati vašu 1 koncert koji sam pretpostaviti je u 1 onda staviti ići za 2 štapići od 2 koncert i 1 of 1 harpun Problem je u tome da treba uskladiti. Vi možda bolje staviti 4 štapića za podudarne 2gig u i prodaje na jednom stick.Buy pristojan brand Crucial, Corsair. Ako ste na XP 32-bitni sve iznad 2 koncert je otpad i mislim da je isti i za Vista 32-bitni. Dovoljno je mislio da, ako ste se bore da igrati stare igre je možda nešto drugo sa vašim lažirati, koliko spec.. |
|
| |||
| |||
| Pa ja dont 'imati vidik još im trčanje xp dom u ovom trenutku. Koje su naočale u potrazi za točno? dxdiag stvar? taj dugi popis |
|
| |||
| |||
| No ne treba sve da se u MO pravedan trčanje CPU-Z i post rezultate. stvarno pravedan obličje za HDD CPU i što je mjerenje vremena. re ovan ako tvoj 'idući u ići na Vista ići s 8 kočija, ali ako ste zabada sa XP to ne nositi više od 2 koncert. |
|
| |||
| |||
| Je li to ono što vaš tražite? Procesor (i) Broj procesora 1 Broj jezgri 1 per processor Broj teme 2 (max 2) po procesoru Name Intel Pentium 4 650 Specification Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.40GHz Package Socket 775 LGA Family / Model / Stepping F.4.3 Extended Family / Model F.4 Core Stepping N0 Technology 90 nm Core Speed 3400,3 MHz Množitelj x bus speed 17,0 x 200,0 MHz Rated Bus speed 800,1 MHz Stock frequency 3400 MHz Instrukcije setovi MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T L1 cache za podatke 16 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size Trace cache 12 Kuops, 8-way set associative L2 cache 2048 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size Chipset & Memory Northbridge NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition rev. C1 NVIDIA nForce4 southbridge MCP rev. A4 Grafičko sučelje PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR2 1024 Mbytes Memory Size Memorija Frekvencija 266,7 MHz (3,4) CAS # Latency (TCL) 4.0 satovi RAS # to CAS # (tRDC) 4 satovi RAS # Precharge (TRP) 4 satovi Cycle Time (tras) 12 satovi Bank Cycle Time (TRC) 16 satovi Sistemski System Manufacturer Alienware Sistem Ime Alienware Sustav S / N 12.345 Mainboard Vendor ASUSTeK Computer INC Mainboard Model P5N32-SLI Deluxe-SE - BIOS Vendor American Megatrends Inc BIOS Version 0.302 BIOS Datum 07/27/2006 Memory SPD Modul 1 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 Mbytes, Micron Technology Modul 2 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 Mbytes, Micron Technology Software Windows verzija Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) DirectX Version 9.0c |
|
| |||
| |||
| Žalostan za kašnjenje je subota supruga shopping BLA, BLA, P4 nije najbolji za igranje. Mislim da ste pravo morate se ovna bih prodati 2 512 i staviti nešto poput ovog u OCZ 800SR2GK goning do biti oko £ 90 i promjenu procesora za c2du0. Trenutno vas spec izgleda malo neuravnotežena. |
|
| |||
| |||
| ok thx man. Izgleda im trošiti novac:) |
|
| |||
| |||
| Ne brinite to je ono što su za foruma. Kada yo're spremni za nadogradnju post, a netko će savjetovati o CPU. |
|
| |||
| |||
| Taj dobar grush, hvala za vas listu za nas. Svoju stvarno pomoć mene o tome. Mislim da želite nadograditi moje RAM upravo sada .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitanje o Far Cry 2 | hitman0042 | PC & konzole Igre | 12 | 14. prosinac 2008 21:20 |
| Ram Pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 26. studeni 2008 11:59 |
| Samo je pitanje (o moj PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6. prosinac 2007 15:08 |
| Drugi RAM pitanje! | sturo | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 10. listopad 2007 09:58 |
| Pitanje ugoditi pomoć> _ < | Rijas | General Hardware Chat | 3 | 10. travanj 2007 12:58 |
| Thread Tools | |
| |