![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, im new here. Iš esmės aš noriu pridėti daugiau atminties į kompiuterį, tačiau jiems ne visai tikras, ką. Turiu Asus P5N32-SLI SE Deluxe Motherboard, aš turiu dvi NVIDIA 7600GT GFX kortelės, bet tik 1 koncertą atminties, todėl net kai kurių senų žaidimų sunku žaisti. Ive apie svetainių pora, bet atrodo, kad visų tipų atminties lazdeles pirkti, ir jiems vis dar kinda naujas šios medžiagos, kaip tai yra tikrai geras mano pirmasis kompiuteris. Taigi, jei kas nors iš jūsų, galėtų mane tinkama linkme, ką pirkti, kad būtų labai gerai. (I'm looking įtraukti kuo daugiau atminties, kaip tai įmanoma) thx |
|
| |||
| |||
| Jūsų laive, trunka DDR2 atmintį iki 800 greitį, jūs turite 4 slots dėl board.If savo veiklos Vista 64 ir norite, kad jūsų 1 koncertą kuris man atrodo yra 1 Stick tada eikite į 2 lazdelės 2 koncertą ir 1 iš 1 žeberklas problemų tai turi būti derinama. Jūs gal geriau išleisti 4 lazdos sutapo 2gig ir parduoda vieną stick.Buy padoraus markės svarbus, Corsair. Jei esate XP 32 bit kas virš 2 koncertą iš atliekų, ir manau jo paties Vista 32 bit. Tiesiog buvo mintis, nors jei jūs stengiasi žaisti senų žaidimų tai gal kažkas su savo platformą, whats spec. |
|
| |||
| |||
| Well I don't have Vista dar im veikia XP Home metu. Kas specs are u looking for tiksliai? dxdiag dalykas? Thats ilgą |
|
| |||
| |||
| Ne, nereikia, kad visi Mo tiesiog paleisti CPU-Z ir po rezultatų. iš tikrųjų tiesiog ieško HDD CPU ir kas tai Clocking. re avinas, jei jūs ketinate eiti į Vista eiti su 8 GIG bet jei jūs klijuodami su XP ji neturi dirbti daugiau nei 2 koncertą. |
|
| |||
| |||
| Ar tai, ką jūsų ieškote? Procesorius (-ai) Number of processors 1 Skaičius per branduolių procesorius 1 Taškų temas 2 (max 2) Per Processor Vardas Intel Pentium 4 650 Specification Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.40GHz Package Socket 775 LGA Family / Model / Stepping F.4.3 Extended Family / Model F.4 Core Stepping N0 Technologija 90 nm Core Speed 3400,3 MHz, Multiplier x Bus Speed 17,0 x 200,0 MHz Rated Autobusų greitis 800,1 MHz Ištekliai dažnio 3.400 MHz Instrukcija rinkiniai MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T L1 duomenų atsargos atmintis 16 kilobaitų, 8-way rinkinys Association, 64-byte line size Trace cache 12 Kuops, 8-way rinkinys Association L2 cache 2.048 Kbytes, 8-way rinkinys Association, 64-byte line size Chipset & Memory Northbridge NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition rev. C1 Southbridge NVIDIA nForce4 rev. A4 Sąsaja PCI-Express PCI-E x16 Nuoroda Plotis PCI-E x16 Max Link Width Memory Type DDR2 Atminties dydis 1.024 MBytes Atminties dažnis 266,7 MHz (3:4) CAS # Latency (TCL) 4.0 laikrodžiai RAS # to CAS # (tRDC) 4 laikrodžiai RAS # Precharge (TRP) 4 laikrodžiai Ciklo laikas (tras) 12 clocks Bank Cycle Time (TRC) 16 clocks Sistema Sistemos gamintojas Alienware Vardas sistemos Alienware System S / N 12.345 Mainboard Vendor ASUSTeK Computer Inc Mainboard Model P5N32-SLI SE-Deluxe BIOS Vendor Amerikos Megatrends Inc BIOS versijos 0.302 BIOS Date 07/27/2006 Atminties BPD 1 modulis DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MBytes, Micron Technology 2 modulis DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MBytes, Micron Technology Software Windows versiją Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) DirectX Version 9.0c |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau už vėlavimą tai šeštadienis žmona pirkinių bla, bla, P4 nėra žaidimų geriausių. Manau, kad jūs turite teisę į viršų RAM Norėčiau parduoti 2 512 ir įdėti kažką panašaus į OCZ 800SR2GK goning į bus apie £ 90 ir pakeisti savo CPU c2du0. Šiuo metu Jūs Spec atrodo truputį nesubalansuota. |
|
| |||
| |||
| ok thx man. Atrodo, jiems išlaidos šiek tiek pinigų:) |
|
| |||
| |||
| Nr nerimauti tai, ką forume skirti. Kai yo're pasirengęs pereiti postą ir nors patars dėl procesoriaus. |
|
| |||
| |||
| Thats gera grush, ačiū už jūsų sąraše mums. Jos tikrai padeda man apie tai. Manau, norite atnaujinti savo atminties dabar .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klausimas apie Far Cry 2 | hitman0042 | PC & konsolės Žaidimai | 12 | 14 gruodis 2008 21:20 |
| Ram Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 26, 2008 11:59 |
| Tiesiog klausimas (Apie Mano PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6 gruodis 2007 15:08 |
| Kitas RAM klausimą! | sturo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 10 spalis 2007 09:58 |
| Klausimas Please help> _ < | Ria | General Hardware Chat | 3 | Balandis 10, 2007 12:58 |
| Temos įrankiai | |
| |