![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys, im new here. Būtībā es gribu pievienot vairāk atmiņas ar manu datoru, taču man nav īsti pārliecināts ko. Man ir Asus P5N32-SLI SE Deluxe mātesplates, man ir divas nvidia 7600GT gfx kartēm, bet tikai 1 GIG atmiņas, kas padara pat dažas vecās spēles grūti spēlēt. IVE bijusi pāris mājas lapas, bet šķiet, ka visi atmiņas veidu kartes, pirkt, gan im vēl kinda jauni, stuff, cik tas ir patiesi mans pirmais labu datoru. Tātad, ja kāds no jums varētu norādīt mani pareizajā virzienā, ko pirkt, kas būtu lieliski. (I'm looking to pievienot tik daudz atmiņas, kā iespējams) THX |
|
| |||
| |||
| Jūsu kuģa, ir DDR2 atmiņa līdz ātrumam 800, Jums ir 4 slots uz board.If jūsu braukšanas Vista 64 un jūs vēlaties saglabāt savu 1 kabriolets, ko es pieņemu, ka ir 1 stick tad iet uz 2 sticks of 2 GIG un 1 no 1 kabriolets nepatikšanas tas ir jāsaskaņo. Jūs varbūt labāk nodot 4 sticks saskaņotās 2gig un pārdod vienu stick.Buy pienācīgas kvalitātes zīmolu izšķiroša, Corsair. Ja jūs par XP 32 bitu neko iepriekš 2 GIG ir atkritumi, un es domāju, ka tā pati Vista 32 bitu. Tikko bija doma kaut gan, ja jūs cenšas spēlēt vecās spēles tā varbūt kaut kas cits ar jūsu platformu whats spec. |
|
| |||
| |||
| Nu man nav vista vēl, im darbojas xp mājās brīdī. Kāds specs are u looking tieši? dxdiag lieta? Tas ir garš saraksts |
|
| |||
| |||
| Nē, nav vajadzīgas visas ka mo ieskriet CPU-Z un pēc rezultātiem. tiešām tikai meklē HDD CPU un kādam nolūkam to clocking. re ram, ja jūs gatavojas doties uz Vista iet ar 8 GIG, bet, ja jūs salīmējot ar XP tas netiek galā vairāk kā 2 GIG. |
|
| |||
| |||
| Vai tas, kas jūsu meklējat? Procesoram (iem) Number of pārstrādātājiem 1 Skaits uz vienu procesora 1 serdes Number of threads 2 (max 2) uz procesoru Name Intel Pentium 4 650 Specification Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.40GHz Package Socket 775 LGA Family / Model / Stepping F.4.3 Extended Family / Model F.4 Core Stepping N0 Technology 90 nm Core Speed 3400,3 MHz Reizinātājs x Bus ātrums 17,0 x 200,0 MHz Rated Bus ātrums 800,1 MHz Stock frekvence 3.400 MHz Instruction Sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T L1 Data cache 16 Kbit, 8-way, kas associative, 64-byte line izmērs Trace kešatmiņu 12 Kuops, 8-way, kas associative L2 kešatmiņa 2.048 kbytes, 8-way, kas associative, 64-byte line izmērs Chipset & Memory Northbridge NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition rev. C1 Southbridge NVIDIA nForce4 MCP rev. A4 Grafiskā Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR2 Memory Size 1.024 Mbytes Atmiņas frekvence 266,7 MHz (3:4) CAS # Latency (TCL) 4.0 pulksteņi RAS # to CAS # (tRDC) 4 pulksteņi RAS # Precharge (TRP) 4 pulksteņi Cycle Time (Trás) 12 pulksteņi Bank Cycle Time (TRC) 16 pulksteņi Sistēma Sistēmas ražotājs Alienware System Name Alienware Sistēma S / N 12.345 Mainboard Vendor ASUSTeK Computer INC Mainboard Model P5N32-SLI-SE-Deluxe BIOS Vendor American Megatrends Inc BIOS Version 0.302 BIOS Date 07/27/2006 Memory SPD Modulis 1 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 Mbytes Micron Technology Modulis 2 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 Mbytes Micron Technology Software Windows Version Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) DirectX Version 9.0c |
|
| |||
| |||
| Atvainojiet par kavēšanos tas sestdiena sievu iepirkšanās Yada, Yada, P4 nav labākais spēļu. Es domāju, ka jūs esat tiesības jums ir nepieciešams līdz pat auns es pārdotu 2 512 un nodot kaut kā tas OCZ 800SR2GK goning līdz būt par £ 90 un mainīt CPU uz c2du0. Pēc brīža Jūs spec izskatās mazliet nelīdzsvarota. |
|
| |||
| |||
| ok thx man. Izskatās, im tēriņu naudu:) |
|
| |||
| |||
| Nav jāuztraucas, ka tas, ko forums ir paredzētas. Kad yo're gatavi paaugstināt amatā un kāds būs konsultēt par CPU. |
|
| |||
| |||
| Tas ir labs grush, paldies jums sarakstu ar mums. Tās tiešām palīdz man par to. Es domāju, ka gribu uzlabot manu RAM tiesības tagad .. |