![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, im new here. Przede wszystkim chcę dodać więcej pamięci do mojego komputera, ale im nie bardzo wiesz, co. Mam ASUS P5N32-SLI SE Deluxe płyta, mam dwie karty NVIDIA 7600GT grafika, ale tylko 1 koncert pamięci, która sprawia, że nawet stare gry trudno grać. Ive był na kilku stronach internetowych, ale nie wydaje się być wszelkiego rodzaju pamięci trzyma się kupić, a jeszcze im kinda new to this stuff, jak to jest naprawdę mój pierwszy dobry komputer. Więc jeśli ktoś z was może być wskazaniem do mnie we właściwym kierunku, co kupić, że byłoby świetnie. (Szukam dodać tak dużo pamięci, jak to możliwe) thx |
|
| |||
| |||
| Tablica ma pamięci DDR2 do prędkości 800, masz 4 gniazda na board.If swoim systemem Vista w wersji 64 i chcesz zachować swój 1 koncert, który jak sądzę jest 1 kij a następnie przejść do 2 lasek 2 koncert i 1 z 1 koncert jest problem musi być dopasowany. Użytkownik może lepsze oddanie 4 laski dopasowanych 2gig i sprzedaży na jednym stick.Buy godnej marka Crucial, Corsair. Jeśli jesteś na coś XP 32 bit powyżej 2 koncert jest odpadem i myślę, że jej takie same dla Vista 32-bit. Po prostu nie myśli jednak, jeśli jesteś usiłuje odtworzyć stare gry to coś innego z platformy, whats spec. |
|
| |||
| |||
| No nie mam widok jeszcze im kolejny XP Home at the moment. Jakie są specyfikacje u szuka dokładnie? dxdiag rzeczy? thats długą listę |
|
| |||
| |||
| No nie trzeba wszystko, co mo wystarczy uruchomić CPU-Z i po wyniki. naprawdę tylko szukasz HDD procesora i co to podkręcanie. Re RAM jeśli masz zamiar udać się do Vista iść z 8 GIG ale jeśli trzyma się XP nie obsługuje więcej niż 2 gig. |
|
| |||
| |||
| Czy to co się szuka? Procesor (y) Liczba procesorów 1 Liczba rdzeni 1 na procesor Liczba wątków 2 (max 2) na procesor Nazwa Intel Pentium 4 650 Specyfikacja Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.40GHz Package Socket LGA 775 Rodzina / Model / Stepping F.4.3 Extended Family / Model F.4 Core Stepping N0 Technology 90 nm Core Speed 3400.3 MHz Multiplier x Bus speed 17.0 x 200.0 MHz Rated Bus speed 800.1 MHz Fotografii częstotliwości 3400 MHz Instrukcja zestawy instrukcji MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T L1 Data cache 16 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size Trace cache 12 Kuops, 8-way set associative L2 Cache 2048 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size Chipset & Memory Mostek północny NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition rev. C1 Mostek południowy: NVIDIA nForce4 MCP rev. A4 Graficzny interfejs PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Typ pamięci DDR2 Memory Size 1024 MBytes Memory Frequency 266.7 MHz (3:4) CAS # Latency (tCL) 4.0 clocks RAS # to CAS # (tRDC) 4 zegary RAS # Precharge (tRP) 4 zegary Cycle Time (tRAS) 12 zegary Bank Cycle Time (tRC) 16 zegary System System Manufacturer Alienware Alienware Name System System S / N 12345 Mainboard Vendor ASUSTeK Computer Inc Mainboard Model P5N32-SLI SE Deluxe BIOS Vendor American Megatrends Inc BIOS Version 0302 BIOS Date 07/27/2006 Pamięć JDP Moduł 1 DDR2 PC2-4300 (266 MHz), 512 MB pamięci, Micron Technology Moduł 2 DDR2 PC2-4300 (266 MHz), 512 MB pamięci, Micron Technology Oprogramowanie Wersja dla systemu Windows Microsoft Windows XP Home Edition z dodatkiem Service Pack 2 (Build 2600) DirectX w wersji 9.0c |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy za opóźnienie za żonę sobota bla zakupy, bla, P4 nie jest najlepszy do gier. Myślę, że masz rację musisz się baran mógłbym sprzedawać 2 512 i umieścić coś takiego w OCZ 800SR2GK goning do około £ 90 i zmienić procesora c2du0. W chwili, gdy spec wygląda nieco niezrównoważony. |
|
| |||
| |||
| ok thx man. Wygląda na to im poświęcić trochę pieniędzy:) |
|
| |||
| |||
| Nie martw się, że właśnie są na forum. Kiedy yo're gotowy do uaktualnienia post i ktoś doradzi na CPU. |
|
| |||
| |||
| Thats good grush, dzięki dla was listy do nas. Jej naprawdę pomaga mi o tym. Myślę, że chcą modernizować RAM right now .. |