![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey guys, IM noi aici. Practic i nevoie să adăugaţi mai multă memorie la computerul meu, dar im nu destul de sigur ce să. Eu am un Asus P5N32-SLI SE Deluxe placa de baza, am două cărţi NVIDIA 7600GT gfx, dar numai 1 gig de memorie, ceea ce face chiar şi unele jocuri vechi din greu pentru a juca. Ive fost pe o pereche de site-uri web, dar se pare că există toate tipurile de memorie tije să cumpere, şi im încă kinda noi la aceste lucruri ca acesta este primul meu calculator într-adevãr bine. Deci, dacă vreunul din voi ar putea punctul de mine în direcţia corectă asupra a ceea ce sa cumpere, care ar fi grozav. (Im 'privire pentru a adăuga ca memorie mai mult posibil) thx |
|
| |||
| |||
| Consiliul de dvs. are memorie DDR2 de până la o viteză de 800, tu ai 4 sloturi pe board.If dvs. running Vista 64 şi doriţi să vă păstraţi Gig 1, care bănuiesc este în 1 stick merge apoi timp de 2 bete de 2 gig şi 1 din 1 probleme la concert este aceasta trebuie să fie potrivite. Tu poate că mai bine punerea 4 bastoane de 2gig potrivite în şi de vânzare pe stick.Buy singur un brand decent Crucial, Corsair. Dacă sunteţi pe XP pe 32 de biţi nimic de mai sus 2 gig este o pierdere şi cred că acelaşi sale pentru Vista 32 bit. Doar a avut un gând deşi, dacă sunteţi lupta pentru a juca jocuri vechi se poate altceva cu amator dvs., whats Spec. |
|
| |||
| |||
| Ei bine nu am vista încă, IM acasă XP rulează în acest moment. Care sunt specificaţiile u caută exact? dxdiag lucru? thats o lunga lista |
|
| |||
| |||
| Nu, nu au nevoie de toate că, la MO, doar rulaţi CPU-Z şi post a rezultatelor. cu adevărat doar în căutarea HDD de CPU şi ceea ce este pontaj. re berbec dacă ai de gând să merg la Vista merge cu GIG 8 Dar dacă sunteţi lipit cu XP nu se ocupa mai mult de 2 gig. |
|
| |||
| |||
| Este aceasta ceea ce dvs. căutaţi? Procesor (e) Numărul de procesoare 1 Numărul de nuclee de 1 pe procesor Numar de subiecte 2 (max 2) per procesor Numele Intel Pentium 4 650 Specificaţii Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.40GHz Pachetul Socket LGA 775 Familie / Model / Stepping F.4.3 Extended Familie / Model F.4 Core Stepping N0 Tehnologie 90 nm Core Speed 3400.3 MHz Multiplier x Bus viteza de 17.0 x 200.0 MHz Turatie Bus 800.1 MHz Frecvenţa stoc 3400 MHz Seturi de instrucţiuni MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T L1 Data Cache 16 KBytes, 8-way set asociativ, 64-byte linie de mărimea Trace cache 12 Kuops, 8-way set asociativ L2 cache 2048 KBytes, 8-way set asociativ, 64-byte linie de mărimea Chipset & Memory Northbridge NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition rev. C1 Southbridge NVIDIA nForce4 MCP rev. A4 Interfata grafica PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Tip memorie DDR2 Memory Size 1024 MBytes Memory Frequency 266.7 MHz (3:4) CAS # Latency (tCL) 4.0 ceasuri RAS # Pentru a CAS # (tRDC) 4 ceasuri de RAS # Precharge (tRP) 4 ceasuri de Cycle Time (tRAS) 12 ceasuri Bank Cycle Time (tRC) 16 ceasuri Sistemul de Sistem Alienware Furnizor Sistemul de Alienware Nume Sistemul de S / N 12345 Mainboard Vendor ASUSTeK Computer Inc Model placa de baza P5N32-SLI-SE-Deluxe BIOS-ul Vendor American Megatrends Inc BIOS Version 0302 BIOS-ul Data 07.27.2006 Memorie DOCUP Modulul 1 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 Mb, Micron Technology Modulul 2 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 Mb, Micron Technology Software-ul Windows Version Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) Versiunea DirectX 9.0c |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău pentru întârziere este soţia sâmbătă bla cumpărături, bla, P4 nu este cel mai bun pentru jocuri. Cred ca ai dreptate aveţi nevoie pentru a sus berbec aş vinde 2 512 şi a pus ceva de genul asta în OCZ 800SR2GK goning la fi de aproximativ £ 90 şi a schimbărilor procesorul dvs. pentru o c2du0. În momentul în care aţi spec. arată un pic dezechilibrate. |
|
| |||
| |||
| om ok thx. Se pare ca im cheltuielilor nişte bani:) |
|
| |||
| |||
| Nu vă faceţi griji că e ceea ce forumului sunt pentru. Când yo're gata să faceţi upgrade post şi cineva va consilia cu privire la CPU. |
|
| |||
| |||
| Thats grush bună, mulţumesc pentru tine lista de la noi. Sãu într-adevãr ajuta-ma despre asta. Cred că vrea să actualizaţi RAM mea acum .. |
![]() |
|
| Marcaje |