![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey guys, im new here. V podstate já potreba až na pridať viac pamäte má počítač, ale im nie istý, čo má. Mám Asus P5N32-SLI SE Deluxe základná doska, mám dve nvidia 7600GT gfx karty, ale len 1 koncert pamäti, čo robí dokonca aj niektoré staré hry ťažké hrať. Ive bol na pár stránok, ale zdá sa, že všetky druhy pamäťových kariet na nákup, a im ešte celkom nového, aby tie veci, ako je to vlastne moja prvá dobrý počítač. Takže ak niekto z vás mohol namiesto mňa správnym smerom, o tom, čo kúpiť, že by bolo skvelé. (I'm looking pridať toľko pamäte, ako je to možné) thx |
|
| |||
| |||
| Vaša doska má DDR2 pamäte až do rýchlosti 800, máte 4 sloty na board.If vaše running Vista 64 a chcete, aby vaša 1 koncert, ktorý ja predpokladám v 1 palicu potom ísť na 2 palice 2 vystúpení a 1 z 1 koncert Problémom je v tom, že musia zodpovedať. Ste možno lepšie uvedenie 4 tyčinky krytej 2GIG in a predaj na jednom stick.Buy slušné značky zohráva zásadnú úlohu, Corsair. Ak ste na XP 32 bit niečo vyššia ako 2 vystúpenia je odpad, a myslím, že jeho rovnaké pre Vista 32 bit. Práve myslel, ale ak ste snažia hrať staré hry, že možno niečo iné s plošinu, čo je spec. |
|
| |||
| |||
| No nemám ešte vista, im beh XP Home v túto chvíľu. Čo špecifikácie sú u presne hľadáte? dxdiag vec? to je dlhý zoznam |
|
| |||
| |||
| Nie nepotrebujete celú, že v mo práve beží CPU-Z a po výsledkoch. naozaj len hľadá CPU a HDD, aké to je stopovanie. re ram ak sa chystáte ísť do Vista ísť s 8 GIG, ale ak budete držať s XP to nevyrábajú viac ako 2 koncert. |
|
| |||
| |||
| Je to to, čo vaše hľadáte? Procesor (y) Počet procesorov 1 Počet jadier 1 na procesor Počet vlákien 2 (max 2) na procesor Meno Intel Pentium 4 650 Špecifikácie Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3,40 GHz Package Socket LGA 775 Family / Model / Stepping F.4.3 Rozšírená Family / Model F.4 Core Stepping N0 Technológia 90 nm Core Speed 3400.3 MHz Násobič x Bus speed 17.0 x 200.0 MHz Rated Bus speed 800,1 MHz Sklad frekvencii 3400 MHz Instrukční sady MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T L1 Dátová cache 16 KBytes, 8-way set associative, 64-byte linka veľkosti Trace cache 12 Kuops, 8-way set associative L2 cache 2048 KBytes, 8-way set associative, 64-byte linka veľkosti Čipová & Memory Northbridge NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition Rev. C1 Southbridge NVIDIA nForce4 MCP rev. A4 Grafické rozhranie PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Link Width x16 Max Typ pamäte DDR2 Veľkosť pamäte 1024 MB Memory Frequency 266.7 MHz (3:4) CAS # Latency (TCL) 4,0 hodiny RAS # to CAS # (trdc) 4 hodiny RAS # Precharge (TRP) 4 hodiny Čas cyklu (tRAS) 12 hodín Bankové Cyklus Time (TRC) 16 hodín Systém Systém Výrobca Alienware System Name Alienware Systém S / N 12345 Údaje o predajcovi dosku ASUSTeK Computer Inc Model dosku P5N32-SLI Deluxe-SE -- BIOS predajcu American Megatrends Inc BIOS verzia 0302 BIOS Date 07/27/2006 Memory JPD 1 modul DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MB, Micron Technology Module 2 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MB, Micron Technology Software Windows verzie Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) DirectX verzia 9.0c |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa za meškanie je sobota manželka nákupný tralala, tralala, P4 nie je najlepšie pre hranie hier. Myslím, že máš pravdu, musíte sa barana by som predať 2 512 a dať niečo takého na OCZ 800SR2GK goning na asi na 90 libier a zmeniť váš procesor pre c2du0. V túto chvíľu vám špec vyzerá trochu nevyvážene. |
|
| |||
| |||
| ok thx man. Vyzerá to, že im výdavky peniaze:) |
|
| |||
| |||
| Žiadny strach, že to, čo sú na fórum. Keď yo're pripravení upgradovať miesto a niekto poradí na CPU. |
|
| |||
| |||
| Thats good grush, thanks for you zoznam k nám. Its v skutočnosti pomôžte mi o tom. Myslím, že chcem upgradovať svoje pamäte RAM teraz .. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otázka o Ďalekom Cry 2 | hitman0042 | PC a herné konzoly | 12 | 14. decembra 2008 21:20 |
| Ram Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 26. novembra 2008 11:59 |
| Len otázka (O My PC) | PC WhizzKid | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 6. December 2007 15:08 |
| Ďalším RAM otázka! | stura | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 10. októbra 2007 09:58 |
| Otázka prosím pomôžte> _ < | Ria | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 10. apríla 2007 12:58 |
| Thread Tools | |
| |