![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы гуыс, им нови овде. Углавном желим више додај у меморију рачунара, али им не сасвим сигурни шта. Имам Асус П5Н32-сли СЕ Делуксе матична плоча, Имам два НВИДИА 7600гт гфкс картицама, али само 1 харпун меморије, што чини чак и неке старе игре тешко играти. Иве је на неколико локација, али чини се да све врсте меморије штапови за куповину, те им кинд још увек нови у овој ствари, јер је то мој први стварно добар рачунар. Дакле, ако ко од вас могао скретница мене ин право правац о томе шта купити да би било супер. (Им 'хандсоме за додавање меморије колико је год могуће) тхкс |
|
| |||
| |||
| Ваш одбора траје ДДР2 меморију до брзине од 800, имате 4 слот на вашем боард.Иф трчање Видик 64 и желите да задржите 1 харпун који сам претпоставити је у 1 штап па иди за 2 штапићи од 2 харпун и 1 оф 1 харпун невоља је то мора бити усклађено. Ви можда боље стављањем 4 штапови за подударају 2гиг у продаји и на једној стицк.Буы пристојан бранд пресудно, гусарски брод. Ако сте на КСП 32 бита било што изнад 2 харпун је отпад и ја мислим исто за својим Виста 32 бита. Довољно је мислио да је имала, ако сте се бори за играње старих игара је можда нешто друго с твој опремити, што је спец. |
|
| |||
| |||
| Па да не морам видик ипак им трчање КСП Хоме у овом тренутку. Које су наочаре у потрази за тачно? дксдиаг је ствар? тај дуги списак |
|
| |||
| |||
| Не не треба све да се на тренутак само покренути ЦПУ-З и пост резултата. стварно праведан хандсоме за ХДД ЦПУ, а што је такта. ре овна ако си лијегање ићи на Виста ићи са 8 кочија, али ако си приљепљивање са КСП не носе са више од 2 харпун. |
|
| |||
| |||
| Да ли је то оно што Ви тражите? Процесор (и) Број процесора 1 Број 1 језгри по процесору Број тхреадс 2 (макс 2) по процесору Наме Интел Пентиум 4 650 Специфицатион Интел (Р) Пентиум (Р) 4 ЦПУ 3.40ГХз Пацкаге соцкет 775 ЛГА Фамилы / Модел / Степпинг Ф.4.3 Екстендед Фамилы / Модел Ф.4 Цоре Степпинг Н0 Тецхнологы 90 нм Цоре Спеед 3400,3 МХз Умножитељ бус спеед кс 17,0 кс 200,0 МХз Оцијењене бус спеед 800,1 МХз Стоцк фрекуенцы 3400 МХз Упутство сетови ММКС, ССЕ, ССЕ2, ССЕ3, ЕМ64Т Л1 Дата цацхе 16 КБытес, 8-асоцијативан начин поставити 64-быте лине сизе Траце цацхе 12 Куопс, 8-асоцијативан начин поставити Л2 цацхе 2048 КБытес, 8-асоцијативан начин поставити 64-быте лине сизе Цхипсет & Меморы Нортхбридге НВИДИА нФорце4 сли Интел Едитион рев. Ц1 Соутхбридге НВИДИА нФорце4 МЦП рев. А4 Графичко интерфејс ПЦИ-Експресс ПЦИ-Е Линк Уидтх кс16 ПЦИ-Е Макс Линк Уидтх кс16 Меморы Тыпе ДДР2 Меморы Сизе 1024 МБытес Меморија Фреквенција 266,7 МХз (3,4) ЦАС # Латенцы (тЦЛ) 4,0 сатови РАС # то ЦАС # (тРДЦ) 4 сата РАС # Прецхарге (ТРП) 4 сата Време циклуса (трас) 12 сатова Банка Циклус Тиме (тРЦ) 16 сатова Системски Сыстем Мануфацтурер алиенуаре Сыстем Наме алиенуаре Систем С / Н 12345 Маинбоард Вендор АСУСТеК Цомпутер ИНЦ Маинбоард Модел П5Н32-сли Делуксе-СЕ -- БИОС Вендор Америцан Мегатрендс Инц БИОС Версион 0302 БИОС Датум 07/27/2006 Меморы СПД Модул 1 ДДР2, ПЦ2-4300 (266 МХз), 512 МБытес, Мицрон Тецхнологы Модул 2 ДДР2, ПЦ2-4300 (266 МХз), 512 МБытес, Мицрон Тецхнологы Софтуаре Уиндоус верзије система Мицрософт Уиндоус КСП Хоме Едитион Сервице Пацк 2 (Буилд 2600) ДирецтКс Версион 9.0ц |
|
| |||
| |||
| Извињавамо се због кашњења је субота жену схоппинг ыада, ыада, Тхе П4 није најбољи за играње. Мислим да сте право морате се овна бих продати 2 512 и ставити нешто попут ове у ОЦЗ 800СР2ГК гонинг у бити око 90 £ и променити ваш ЦПУ за ц2ду0. Тренутно вас спец изгледа помало неуравнотежени. |
|
| |||
| |||
| ок тхкс човек. Изгледа им нешто новца потрошите:) |
|
| |||
| |||
| Не брините то је оно што су за форум. Када ыо'ре спремни за надоградњу пост и неко ће саветовати о ЦПУ. |
|
| |||
| |||
| Тај добри грусх, хвала ти за нас лист. Његова стварно ми помогне око тога. Мислим да желите да надоградите РАМ моја сад .. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питање о Фар Цры 2 | хитман0042 | ПЦ & конзоле Игре | 12 | 14 децембар 2008 21:20 |
| Рам Питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 26 новембар 2008 11:59 |
| Само је питање (о мој ПЦ) | ПЦ УхиззКид | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 6 децембар 2007 15:08 |
| Други РАМ питање! | стуро | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 10 октобар 2007 09:58 |
| Питање угодити помоћ> _ < | Ријас | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |