![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys, im new here. Tıpkı benim bilgisayar daha fazla bellek eklemek istiyorum ama oldukça ne emin değil im. Bir Asus P5N32-SLI SE Deluxe anakart, i, ancak iki nvidia 7600GT gfx kartı varsa hafıza sadece 1 gig, hangi hatta bazı eski oyunları oynamak için zorlaştırır. Ive web sitelerinin bir çift üzerinde yapılmış, ancak bellek her türlü gibi görünüyor satın almak, sopa ve hala bu tür şeyler için yeni im Bu gerçekten benim ilk iyi bilgisayardır. Yani herhangi bir sizin doğru yönde ne harika olurdu satın beni noktası olabilir. (Ben mümkün olduğunca fazla bellek olarak eklemek) arıyorum THX |
|
| |||
| |||
| 800 hız Your kurulu alır DDR2 bellek yukarı doğru board.If Vista 64 çalışan ve hangi ben 1 de sonra 2 konser 2 sopa ve 1 1 için gitmek stick tahmin için 1 gig almak istediğinize 4 yuva var gig sorun o uyumlu olması için çalışması gerekiyor. Belki daha iyi eşleşmiş 2gig ve tek stick.Buy iyi bir marka, Corsair Crucial üzerinde satan 4 sopa koyarak. Eğer 2 gig yukarıda 32 bit şey XP konum kaybıdır ve ben onun Vista için 32 bit aynı düşünüyorum. Ancak eğer teçhizat ile belki başka bir şey eski oyunları oynamak için mücadele ediyoruz Sadece bir düşünce vardı spec whats. |
|
| |||
| |||
| Well i henüz, XP Home anda çalışan im manzara yoktur. Özellikleri nelerdir u tam olarak arıyor? dxdiag şey? uzun bir liste thats |
|
| |||
| |||
| No mo de sadece koşmak CPU-Z ve sonuçları sonrası tüm bu gerekmez. gerçekten sadece HDD CPU ve seyir ne clocking's. Eğer Vista ile 8 GIG ama gitmek eğer XP ile daha fazla 2 gig işlemez yapışmasını konum gitmek için gidiyoruz koç yeniden. |
|
| |||
| |||
| Bu sizin için ne arayan var mı? İşlemci (ler) Sayı işlemci 1 Sayı işlemci çekirdek başına 1 Konuları sayısı 2 işlemci başına (maksimum 2) Intel Pentium 4 650 Teknik Özellikler Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.40GHz Paket Soket 775 LGA Aile / Model / Stepping F.4.3 Extended Family / Model F.4 Core Stepping N0 90 nm teknolojisi 3400,3 MHz Çekirdek Hızı Otobüs hız çarpanı x 17,0 x 200,0 MHz MHz Bus hızı 800,1 Rated Stok frekansı 3.400 MHz Öğretim MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T setleri L1 Veri Önbellek 16 KBayt'a, 8-way, 64-byte line çağrışımsal boyutu ayarlamak Trace önbellek 12 Kuops, 8-way set associative L2 önbellek 2.048 KBayt'a, 8-way, 64-byte line çağrışımsal boyutu ayarlamak Chipset & Memory Kuzeyköprüsü NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition rev. C1 Southbridge NVIDIA nForce4 MCP rev. A4 Grafik Arayüzü PCI-Express Link PCI-E x16 Genişlik PCI-E Max Link Width x16 Bellek Tipi DDR2 Memory Size 1024 MBytes Hafıza Frekans 266,7 MHz (3:4) CAS # Latency () 4.0 clocks tCL # (TRDC CAS RAS # için) 4 clocks RAS # Precharge (tRP) 4 clocks Cycle Time () 12 clocks tRAS Banka Cycle Time (TRC) 16 clocks Sistem Sistem Üretici Alienware Sistem Adı Alienware Sistemi S / N 12.345 Anakart Vendor ASUSTeK Computer Inc Anakart Model P5N32-SLI Deluxe-SE - BIOS Vendor American Megatrends Inc BIOS Sürümü 0.302 BIOS Tarihi 07/27/2006 Memory SPD Modül 1 DDR2 PC2-4300 (266 MHz), 512 MB, Micron Technology Modül 2 DDR2, PC2-4300 (266 MHz), 512 MB, Micron Technology Yazılım Windows Version Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) DirectX Sürümü 9.0c |
|
| |||
| |||
| Cumartesi günü eşi alışveriş yada, yada's gecikme için özür dilerim, P4 oyunlar için iyi değildir. Sana sizin gerek konum düşünüyorum ben 2 512 satış yapacağını ve bu OCZ 800SR2GK yılında goning gibi bir şey koymak koç kadar yaklaşık 90 £ olmak ve c2du0 için CPU değiştirin. Size spec biraz dengesiz görünüyor şu anda. |
|
| |||
| |||
| ok thx adam. Im biraz para harcama gibi görünüyor:) |
|
| |||
| |||
| Bu forumun's what's No endişe içindir. Zaman sonrası yükseltme ve biri CPU bildirecektir hazır yo're. |
|
| |||
| |||
| Thats good grush, teşekkür için bize liste. Onun gerçekten bu konuda bana yardım et. Ben şu anda .. benim RAM istediğinizi düşünün |
![]() |
|
| Bookmarks |