![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, їм новий тут. В основному, я хочу, щоб збільшити об'єм пам'яті мого комп'ютера, але їм не зовсім впевнений, що. У мене Asus P5N32-SLI SE Deluxe платі, у мене два карт NVIDIA 7600GT GFX, але тільки 1 гігабайт пам'яті, що дозволяє навіть деякі старі ігри важко грати. Ive була на пару сайтів, але там, здається, всі види пам'яті палиці купувати, і їм ще цікавий новачок в цій речі, оскільки це дійсно мій перший хороший комп'ютер. Так що, якщо кожен з вас може вказати мене в правильному напрямку, на що купити, що було б здорово. (I'm Looking додати стільки пам'яті, скільки це можливо) Thx |
|
| |||
| |||
| Ваш рада приймає пам'ять DDR2 до швидкості 800, у вас є 4 слота на вашому board.If Running Vista 64, і ви хочете зберегти ваші 1 концерт, який я припускаю в 1 палиця а потім піти на 2 палички 2 концерти і 1 з 1 Концерт біда вона повинна бути відзначені. Ви, може бути, кращий покласти 4 палички відповідно 2gig та продажу на одну stick.Buy гідною маркою Crucial, Corsair. Якщо ви на XP 32 біт нічого вище 2 концерти є відходами, і я думаю, його ж для Vista 32 бита. Просто була думка, хоча, якщо ви боретеся грати в старі ігри, це щось ще з вашої установки, Whats Spec. |
|
| |||
| |||
| Ну я не маю поки що перспектива, І. Running XP Home на даний момент. Що специфікації U шукає саме? DXDIAG річ? Thats довгий список |
|
| |||
| |||
| Ні, не потрібно все, що в МО просто запустити CPU-Z і після результатів. насправді просто шукає процесора і жорсткого диска, що його синхронізації. Re RAM, якщо ви збираєтеся їхати в Vista йти з 8 GIG але якщо ви дотримується XP вона не обробляє більше 2 гігабайт. |
|
| |||
| |||
| Це те, що ваш шукаєте? Процесор (и) Кількість процесорів 1 Кількість ядер в процесорі 1 Кількість ниток 2 (макс. 2) на кожен процесор Назва Intel Pentium 4 650 Специфікації Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.40GHz Package Socket LGA 775 Family / Model / Stepping F.4.3 Extended Family / Model F.4 Core Stepping N0 Технологія 90 нм Core Speed 3400,3 МГц Тиражування х автобусів швидкістю 17,0 х 200,0 МГц Rated Bus швидкість 800,1 МГц Фондовий частоті 3400 МГц Набори інструкцій MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T L1 Data Cache 16 KBytes, 8-асоціативним спосіб встановити, 64-байтовий розмір рядка Trace Cache 12 Kuops, 8-позиційний набір асоціативних Кеш L2 2048 Кбайт, 8-асоціативним спосіб встановити, 64-байтовий розмір рядка & Мікросхем пам'яті Північний міст NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition Rev. C1 Південний міст NVIDIA nForce4 MCP Rev. A4 Графічний інтерфейс PCI-Express PCI-E x16 Посилання Ширина PCI-E-Max Посилання Ширина x16 Тип пам'яті DDR2 Об'єм пам'яті 1024 Мб Частота пам'яті 266,7 МГц (3:4) CAS # Latency (TCL) 4,0 годин RAS # для CAS # (tRDC) 4 години RAS # Precharge (TRP) 4 години Cycle Time (Tras) 12 годин Банк Cycle Time (TRC) 16 годин Система Виробник системи Alienware Назва системи Alienware Система S / N 12345 Mainboard продавця ASUSTeK Computer вкл. Mainboard модель P5N32-SLI-SE-делюкс Постачальник BIOS American Megatrends вкл. Версія BIOS 0302 BIOS Date 07/27/2006 Memory SPD Модуль 1 DDR2, PC2-4300 (266 МГц), 512 Мбайт, Micron Technology 2 модуля DDR2, PC2-4300 (266 МГц), 512 Мбайт, Micron Technology Програмне забезпечення Версія для Windows Microsoft Windows XP Home Edition з пакетом оновлень 2 (Build 2600) DirectX версії 9.0c |
|
| |||
| |||
| Вибачте за затримку його дружини суботу торгових отрути, отрути, P4 це не найкращий для ігор. Я думаю, ви маєте рацію потрібно до ОЗП Я б продати 2 512 і покласти що-небудь подібне OCZ 800SR2GK goning до складе близько £ 90 і змінити ваш процесор для c2du0. На даний момент ви Spec виглядає дещо незбалансованою. |
|
| |||
| |||
| ОК людини Thx. Схоже, їм витрати гроші:) |
|
| |||
| |||
| Чи не турбуйтеся, що те, що на форумах є для. Коли yo're готова модернізувати посаду, і хто буде консультувати з питань процесора. |
|
| |||
| |||
| Thats хороший grush, спасибо за список ви до нас. Її дійсно допомогти мені про це. Я думаю, хочу оновити мій ОЗУ зараз .. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання про Far Cry 2 | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 12 | 14 грудня 2008 21:20 |
| Рам питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 26 листопада 2008 11:59 |
| Просто питання (About My PC) | PC Whizzkid | Генеральний обладнання чат | 9 | 6 грудня 2007 15:08 |
| Інші ОЗУ питання! | sturo | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 10 жовтня 2007 09:58 |
| Питання Прохання допомогти> _ < | Ria | Генеральний обладнання чат | 3 | 10 квітня 2007 12:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |