![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто някои случайни RAM въпроси.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| LOL четене го виждам на правописна грешка ох добре. Във всеки случай благодаря. Така че, ако исках да друга RAM стик в моите сестри компютъра всичко, което би трябвало да се проверява за какъв тип е тя, т.е. RAM DDR или DDR2 включете го и ходи далеч. Ще има ли нещо друго, което би трябвало да търсите или не, когато го инсталирате? CG |
|
| |||
| |||
| Вид RAM (както ти каза), честота, евентуално плътността на пръчка. Едно нещо около 1 въпрос, тя ще работи само ако дънни платки взема същия тип! |
|
| |||
| |||
| Не само няма RAM идват от различни типове (DDR, DDR2 т.н.) тя също така се предлага в различни скорости. Вие искате да получите някои съвпадат с това, което вече имате. Също така RAM обича да се управлява по двойки, така че ако имате кажем два часа 512MBs в момента и не пощади слотове, че би било полезно да се получи два часа 1GBs, а не само един и вървят един часа 512MB и една 1GB. |
|
| |||
| |||
| Аз съм нов в този, но дори аз знам някои компютри са много придирчив за това какво ще работи, но нямам отговор за това, но само с предупреждение. |
|
| |||
| |||
| Какво около три пръчки 1GB? Side бележка сестрите ми компютър има една 1GB стик. CG |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въпроси | ghost001 | Общността Новини & Чат | 1 | 27 Окт 2008 12:50 |
| Два въпроса тук | chrismorris730 | Общи Хардуер Чат | 10 | 8 февруари 2008 19:14 |
| Два въпроса! | pvkemail | Общи Софтуер Чат | 3 | 21 Jan 2008 22:25 |
| Въпроси | Jase123 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 10 Дек 2007 12:56 |
| Няколко въпроса за моя овен и CPU | BrucieBonus | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 12 Окт 2007 14:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |