![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Náhodné RAM jen některé otázky.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| lol čtení zpět vidím pravopisné chyby oh well. Každopádně díky. Takže když jsem chtěl dát jiný RAM klacek v mé sestry počítači bych se muset podívat se, jaký typ paměti je tedy DDR nebo DDR2 připojit a odejít. By ještě něco bych musel hledat, nebo se při instalaci, že? CG |
|
| |||
| |||
| Typ paměti RAM (jak jste uvedl), frekvence, případně hustota tyče. Jedna věc, o otázku č. 1 bude fungovat pouze v případě, že se desky stejného typu! |
|
| |||
| |||
| Nejenže RAM se vyskytují v různých typech (DDR, DDR2, atd.), ale také přichází v různých rychlostech. Chcete-li získat některé uzavřeno s tím, co již máte. RAM také rád proběhne ve dvojicích, takže pokud máte řekněme dvou 512MBs v současné době žádné volné sloty, a že by bylo užitečné, aby si dva 1GBs spíše než jen jedna a na kterém běží jedna 512MB a jeden 1 GB. |
|
| |||
| |||
| Jsem tu poprvé v této, ale i já vím, některé počítače jsou velmi vybíraví ohledně toho, co bude fungovat, nemám odpověď na to, ale jen varování. |
|
| |||
| |||
| Co asi tři 1GB hole? Okrajová poznámka mé sestry počítač má jeden 1 GB hůl. CG |