![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μερικά τυχαία ζητήματα μνήμης RAM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| lol η ανάγνωση πίσω βλέπω ένα ορθογραφικό λάθος OH καλά. Τέλος πάντων ευχαριστώ. Έτσι, αν ήθελα να βάλω ένα άλλο ραβδί μνήμης RAM στον υπολογιστή αδερφές μου όλα θα πρέπει να ελέγχουν για το τι είναι το είδος της μνήμης RAM είναι δηλαδή DDR ή DDR2 τοποθετήστε τον και με τα πόδια. Θα υπάρχει κάτι άλλο εγώ θα πρέπει να αναζητήσουν ή να κάνω όταν εγκατάσταση; CG |
|
| |||
| |||
| Τύπος μνήμης RAM (όπως είπατε και εσείς), συχνότητα, ενδεχομένως πυκνότητα του stick. Ένα πράγμα για το ερώτημα 1, θα δουλέψει μόνο αν οι μητρικές πλακέτες λαμβάνει τον ίδιο τύπο! |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι μόνο το RAM έρχονται σε διάφορους τύπους (DDR, DDR2 κλπ) έρχεται επίσης σε διαφορετικές ταχύτητες. Θέλετε να πάρετε κάποια αντιστοιχεί σε αυτό που έχετε ήδη. Επίσης RAM αρέσει να τρέχει σε ζεύγη, έτσι αν έχετε πω δύο 512MBs επί του παρόντος και δεν ανταλλακτικά διαθέσιμου χρόνου χρήσης, θα ήταν χρήσιμο να έχετε δύο 1GBs και όχι μόνο ένα και εκτελεί ένα 512MB και ένα 1GB. |
|
| |||
| |||
| Είμαι νέος σε αυτό, αλλά ακόμη και γνωρίζω ορισμένους υπολογιστές είναι πολύ επιλεκτικοί σχετικά με το τι θα δουλέψει, δεν έχω μια απάντηση για αυτό, αλλά απλά μια προειδοποίηση. |
|
| |||
| |||
| Τι θα γίνει με τρεις 1GB sticks; Πλευρά σημείωμα αδελφές ο υπολογιστής μου έχει ένα 1GB ραβδί. CG |