![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo neki slučajan RAM pitanja.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| lol to čitanje leđa vidim pravopisne greške oh well. Bilo kako hvala. Dakle, ako sam htjela staviti drugu OVAN štap u mojem računalo sestre sve ću morati provjeriti je za koji tip RAM-a, odnosno da je DDR ili DDR2, čep Internet in i hoda. Želite li biti išta drugo ja će morati tražiti ili ne, kada je instalacija? CG |
|
| |||
| |||
| Tip RAM-a (kao što si rekao), učestalost, vjerojatno gustoća štap. Jedna stvar o pitanju 1, to će raditi samo ako matične ploče se isti tip! |
|
| |||
| |||
| Ne samo RAM-a dolaze u različitim vrstama (DDR, DDR2, itd.) je isto tako dolazi u različitim brzinama. Želite li dobiti neki uskladiti to ono što već imate. Također RAM voli biti trčanje u paru, tako da ako imate dva 512MBs reći trenutno i nema rezervnih utore da bi bilo korisno dobiti dvije 1GBs nego samo jedan i instaliran jedan 512MB i jedan 1GB. |
|
| |||
| |||
| Ja sam novi u ovom, ali čak i ja znam neke su računala vrlo izbirljiva o tome što će raditi, nemam odgovor za ovo, ali samo upozorenje. |
|
| |||
| |||
| Što je otprilike tri 1GB štapići? Side note moje sestre računalo ima jedan 1GB stick. CG |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitanja | ghost001 | Community News & Chat | 1 | 27. listopad 2008 12:50 |
| Dva pitanja ovdje | chrismorris730 | General Hardware Chat | 10 | 8. veljača 2008 19:14 |
| Dva pitanja! | pvkemail | Općenito Software Chat | 3 | 21 siječanj 2008 22:25 |
| Pitanja | Jase123 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 10. prosinac 2007 12:56 |
| Nekoliko pitanja u vezi mog ovna i CPU | BrucieBonus | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 12. listopad 2007 14:00 |
| Thread Tools | |
| |