![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak néhány véletlenszerű RAM kérdés.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| lol olvasat vissza meglátok egy elírás oh is. Anyway thanks. Szóval ha akarták helyezni egy másik RAM botot nénéim számítógép minden szerettem volna, hogy ellenőrizze, van, hogy milyen típusú memória van, azaz DDR vagy DDR2 csatlakoztassa és elmegyek. Lenne-e valami mást kellene keresni, vagy nem, ha a telepítés meg? CG |
|
| |||
| |||
| Type of RAM (ahogy mondta), gyakoriságát, esetleg sűrűsége a botot. Egy dolog az 1. kérdést, ez csak akkor működik, ha az alaplap hogy az azonos típusú! |
|
| |||
| |||
| Nem csak RAM jönnek a különböző típusú (DDR, DDR2, stb) akkor is jön a különböző sebességgel. Akarsz egy kis illeszkedik ahhoz, amit már van. RAM is szereti, ha fut párban, tehát ha mondjuk két 512MBs jelenleg nincs szabad slot, és hasznos lenne, hogy kap két 1GBs helyett csak egy fut, és egy 512 MB-os és egy 1GB. |
|
| |||
| |||
| Új vagyok ezen, de még tudom, hogy egyes számítógépeken nagyon válogatós, hogy mi fog működni, de nem tudja a választ erre, de csak egy figyelmeztetés. |
|
| |||
| |||
| Mi a helyzet a három 1GB botokat? Mellékesen jegyzem meg nénéim számítógép egy 1GB kibír. CG |