![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai daži izlases RAM jautājumiem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| lol lasījums atpakaļ es redzu pareizrakstības kļūda oh well. Anyway thanks. Tātad, ja es gribētu izvēlēties citu RAM stick manām māsām dators visu es būtu, lai pārbaudītu, ir kāda veida RAM tas ir, ti, DDR vai DDR2 pievienojiet to un ejiet prom. Vai tur ir kaut kas cits man būtu meklēt vai darīt, ja instalējot? CG |
|
| |||
| |||
| Type of RAM (kā tu teici), biežums, iespējams, blīvumu stick. Viena lieta par 1 jautājums, tas darbosies tikai tad, ja motherboards veikt tāda paša veida! |
|
| |||
| |||
| Ne tikai RAM nāk dažādos veidos (DDR, DDR2 uc), tā arī nāk dažādu ātrumu. Jūs vēlaties iegūt kādu saskanīgs ko tev jau ir. Arī RAM patīk jāvada pa pāriem, tāpēc, ja jums ir teikt divas 512MBs šobrīd un nav rezerves slots būtu lietderīgi saņemt divus 1GBs nevis tikai vienu un darbojas viens 512mb un vienu 1GB. |
|
| |||
| |||
| Es esmu jauns šajā, bet pat es zinu, daži datori ir ļoti picky par to, kas strādās, man nav atbilde par šo, bet tikai brīdinājumu. |
|
| |||
| |||
| Kas par trim 1GB sticks? Side atzīmēt manas māsas datoram ir viens 1GB stick. CG |