![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wystarczy kilka losowych pytań RAM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| lol czytania go widzę błąd w pisowni oh well. W każdym razie dziękuję. Więc gdybym chciał położyć innego RAM trzymać w komputerze siostry wszystkim chciałbym mieć do wyboru jest, jakiego typu jest np. RAM DDR lub DDR2 podłącz ją i odejść. Czy może być coś innego i będzie musiał poszukać czy podczas instalowania go? CG |
|
| |||
| |||
| Rodzaj pamięci RAM (jak powiedział), częstotliwość, ewentualnie gęstości trzymać. Jedno o pytanie 1, będzie działała tylko w przypadku płyt podjęcia tego samego typu! |
|
| |||
| |||
| Nie tylko RAM są w różnych typach (DDR, DDR2, itp.) również jest w różnym tempie. Chcesz trochę dopasowane do tego, co już masz. Również RAM lubi być prowadzony w parach, więc jeśli masz powiedzieć dwie 512MBs obecnie i ma wolnych slotów korzystne byłoby, aby dostać dwa 1GBs a nie tylko jeden i działa jeden 512 i jeden 1GB. |
|
| |||
| |||
| Jestem nowy w tym, ale nawet ja wiem niektóre komputery są bardzo wrażliwe na to, co działa, nie mam odpowiedzi na to, ale tylko ostrzeżenie. |
|
| |||
| |||
| Co trzy 1GB laski? Side Uwaga mój komputer siostry jest jednym 1GB trzymać. CG |
![]() |
|
| Zakładki |