![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar câteva întrebări aleatoare RAM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| lectură lol-l înapoi văd o greşeală de ortografie Oh well. Oricum multumesc. Deci, dacă am vrut sa pun un alt RAM stick în computerul meu surori tot ce mi-ar trebui să verificaţi este ce tip de memorie RAM este de exemplu, sau DDR DDR2 introduceţi în priză şi de mers pe jos. S-ar fi acolo altceva mi-ar fi de a căuta sau de a face cînd a instala it? CG |
|
| |||
| |||
| Tipul de RAM (aşa cum ai spus), frecvenţa, eventual densitatea Stick. Un lucru cu privire la întrebarea 1, aceasta va funcţiona doar în cazul în care placile de baza ia acelaşi tip! |
|
| |||
| |||
| Nu numai RAM vin în diferite tipuri (DDR, DDR2, etc), de asemenea, vine în viteze diferite. Vrei sa iau niste potrivit la ceea ce ai deja. RAM, de asemenea, îi place să fie condusă în perechi, deci, dacă tu ai spus 512MBs în prezent, două sloturi de rezervă şi nici că ar fi benefic pentru a obţine două 1GBs, mai degrabă decât un singur şi să fie difuzate un 512MB şi un 1GB. |
|
| |||
| |||
| Sunt nou la acest lucru, dar chiar şi ştiu că unele computere sunt foarte pretentios despre ceea ce va funcţiona, nu am un răspuns pentru acest lucru, dar doar un avertisment. |
|
| |||
| |||
| Ce zici de trei 1GB bastoane? Side nota meu calculator surori are una 1GB Stick. CG |
![]() |
|
| Marcaje |