![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Náhodné RAM len niektoré otázky.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| lol čítaní späť vidím pravopisné chyby oh well. Každopádne vďaka. Takže keď som chcel dať iný RAM klacek v mojej sestry počítači by som sa musieť pozrieť sa, aký typ pamäte je teda DDR alebo DDR2 pripojiť a odísť. By ešte niečo by som musel hľadať, alebo sa pri inštalácii, že? CG |
|
| |||
| |||
| Typ pamäte RAM (ako ste uviedol), frekvencia, prípadne hustota tyče. Jedna vec, o otázku č 1 bude fungovať iba v prípade, že sa dosky rovnakého typu! |
|
| |||
| |||
| Nielenže RAM sa vyskytujú v rôznych typoch (DDR, DDR2, atď), ale tiež prichádza v rôznych rýchlostiach. Ak chcete získať určité uzavreté s tým, čo už máte. RAM tiež rád prebehne vo dvojiciach, takže ak máte povedzme dvoch 512MBs v súčasnej dobe žiadne voľné sloty, a že by bolo užitočné, aby si dva 1GBs skôr ako len jedna a na ktorom beží jedna 512MB a jeden 1 GB. |
|
| |||
| |||
| Som tu prvýkrát v tejto, ale aj ja viem, niektoré počítače sú veľmi vyberaví ohľadom toho, čo bude fungovať, nemám odpoveď na to, ale len varovania. |
|
| |||
| |||
| Čo asi tri 1GB palice? Okrajová poznámka mojej sestry počítač má jeden 1 GB palicu. CG |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otázky | ghost001 | Spoločenstva Novinky a chat | 1 | 27. októbra 2008 12:50 |
| Dva dotazy tu | chrismorris730 | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 8. februára 2008 19:14 |
| Dve otázky! | pvkemail | Všeobecné Software Chat | 3 | 21 januára 2008 22:25 |
| Otázky | Jase123 | Web Design, hosting & SEO | 6 | 10. decembra 2007 12:56 |
| Niekoľko otázok o mojom ram a cpu | BrucieBonus | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 12. október 2007 14:00 |
| Thread Tools | |
| |