![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само су неке случајних РАМ-питања.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| ЛОЛ читања назад видим правописне грешке Ох уелл. У сваком случају хвала. Дакле, ако сам хтео да ставим други штапа РАМ-а на мом рачунару све сестре, ја би да проверите шта је тип РАМ-а, односно да је ДДР или ДДР2 га прикључите и хода. Желите ли бити још нешто бих морао да траже или не, када га инсталирате? ЦГ |
|
| |||
| |||
| Тип РАМ-а (као што си рекао), фреквенцију, вероватно густина штапа. Једна ствар око 1 питање, то ће радити само ако се матичним исти тип! |
|
| |||
| |||
| Не само да РАМ-а долазе у различитим типовима (ДДР, ДДР2, итд) такође долази у различитим брзинама. Желите да добијете неки упарен на оно што већ имате. РАМ меморије је такође воли да буде покренут у паровима, тако да ако имате рецимо две 512МБс тренутно и без резервних места би било корисно да се два 1ГБс него само један и раде једну 512МБ и један 1ГБ. |
|
| |||
| |||
| Ја сам нови у овом али чак и ја знам, неки рачунари су веома пицкы о томе шта ће радити, немам одговор за ово али само упозорење. |
|
| |||
| |||
| Шта је са три 1ГБ штапићи? На маргини моје сестре рачунар има 1 ГБ Стицк. ЦГ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питања | гхост001 | Цоммуниты Неус & Цхат | 1 | 27 октобар 2008 12:50 |
| Два питања овде | цхрисморрис730 | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 8 фебруар 2008 19:14 |
| Два питања! | пвкемаил | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 21 јануар 2008 22:25 |
| Питања | Јасе123 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 10 децембар 2007 12:56 |
| Неколико питања у вези мог овна и ЦПУ | БруциеБонус | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 12 октобар 2007 14:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |