![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лише кілька випадкових питань оперативної пам'яті.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| LOL Редінг її назад я бачу орфографічна помилка Oh Well. У будь-якому випадку спасибі. Так що якщо я хотів поставити іншу палицю в пам'яті мого комп'ютера сестрами все, що я б перевіряти це який тип пам'яті це тобто DDR або DDR2 Увімкніть її і піти. Чи будуть там що-небудь ще я б шукати або робити це при установці? CG |
|
| |||
| |||
| Тип пам'яті (як ви сказали), частота, можливо, щільність палицею. Одна річ про питання 1, вона буде працювати тільки, якщо плати приймати такі ж типу! |
|
| |||
| |||
| Не тільки ОЗУ бувають різних типів (DDR, DDR2 і т.д.), також поставляється в різною швидкістю. Ви хочете отримати відповідає тому, що ви вже маєте. Також ОЗУ любить, щоб працювати в парах, тому, якщо у вас є два 512MBs сказати і в даний час немає вільних слотів було б корисно, щоб отримати два 1GBs, а не тільки один і під управлінням однієї 512MB і один 1GB. |
|
| |||
| |||
| Я новачок в цьому, але навіть я знаю, деякі комп'ютери дуже вимогливий про те, що буде працювати, я не маю відповіді на це, але тільки попередження. |
|
| |||
| |||
| Як щодо трьох 1GB палички? Side уваги мої сестри комп'ютер має один 1GB палицею. CG |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання | ghost001 | Community News & чат | 1 | 27 жовтня 2008 12:50 |
| Два питання | chrismorris730 | Генеральний обладнання чат | 10 | 8 лютого 2008 19:14 |
| Два питання! | pvkemail | General Software чат | 3 | 21 січня 2008 22:25 |
| Питання | Jase123 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 6 | 10 грудня 2007 12:56 |
| Кілька питань про моїй пам'яті і процесор | BrucieBonus | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 12 жовтня 2007 14:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |