![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem nahradil 512mb ram v Maminky 1 rok starý Compac s 2GB. Nyní je to mnohem rychlejší! Mohl bych dal 512mg ve přátelé 6 let e stroj PC, které má pouze 128megabajt a je neuvěřitelně pomalý? Díky Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aby byla upřímná odpověď na tuto otázku M8 potřebujeme více informací specifikace vašeho mums ks a specifikace pro m8s ale na hádat id říkají vaše mums ram zvyklý zapadají do 6yo ks vašich přátel
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Jaký typ ram je 512mb a jaký typ ram je 128megabajt je spustit scan každý systém http://www.crucial.com/ a to by vám mělo poskytnout podrobnosti potřebujeme. |
|
| |||
| |||
| Věřím, že i RAM na svého známého systému a mámě to musí být stejnou rychlostí (tj. 1066MHz, 800MHz ...). |