![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'pravedan je zamijenila 512MB RAM-a u Mums 1 godina stari puder sa 2GB. Sada je puno brže! Mogao sam staviti 512mg u prijatelje 6 godina stari pc e stroj koji ima samo 128mb i nevjerojatno je spor! Hvala Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da biste uputili iskreni odgovor na to pitanje m8 nam treba više detalja Specifikacije vašeg mums PC i naočale za m8s ali na pogodak id reći vaš mums ovan običaj uklapaju u 6yo PC za svoje prijatelje
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Koji tip RAM-a je 512MB, a što tip od 128mb RAM-a je, pokrenite skeniranje svaki sustav s http://www.crucial.com/ i trebala bi Vam pružiti pojedinosti nam treba. |
|
| |||
| |||
| Ja vjerujem u oba RAM Vašeg prijatelja sustav i tvoja mama je sustav mora biti ista brzina (tj. 1066mhz, 800mhz ...). |