![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tiesiog pakeisti 512MB RAM į Turime 1 metų Compac su 2gb. Dabar tiek daug greičiau! Ar galiu pateikti 512mg ir draugai 6 metų el mašina PC kuris turi tik 128 MB ir yra neįtikėtinai lėtai!? Ačiū Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Padaryti sąžiningai atsakyti į šį klausimą M8 mums reikia daugiau informacijos Specifikacijos jūsų mamos PC specifikacijas ir iš m8s bet atspėti numeris pasakyti savo mama avinas papratimas tinka 6yo PC draugų
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Kokio tipo RAM yra 512 MB ir kokio tipo RAM 128MB yra, paleisti scan kiekvienos sistemos http://www.crucial.com/ ir tai turėtų suteikti jums informacijos mums reikia. |
|
| |||
| |||
| Manau, tiek savo draugo RAM ir tavo mama sistema turi būti vienodu greičiu (ty 1066MHz, 800MHz ...). |