![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've just zastąpił 512MB RAM w Mums 1 rok stary Compac z 2GB. Jest teraz tak dużo szybciej! Czy mogę zawiesić 512mg w starych znajomych 6 lat e maszyny PC, który ma tylko 128 MB i jest niewiarygodnie powolne?! Dzięki Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aby uczciwe odpowiedzi na to pytanie musimy m8 by poznać szczegóły Specyfikacja mums Twojego komputera i specyfikacją w m8s ale na odgadnąć id powiedzieć swoim mums barana wont pasuje do 6yo szt. znajomych
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Jaki rodzaj pamięci RAM jest 512mb i jaki rodzaj pamięci RAM do 128mb jest uruchomienie skanowania każdego systemu http://www.crucial.com/ i to powinno zapewnić Państwu szczegóły potrzebujemy. |
|
| |||
| |||
| Wierzę, że zarówno w pamięci RAM znajomego system i mamy system musi być tą samą prędkością (np. 1066MHz, 800MHz ...). |