![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am înlocuit doar de 512MB RAM în Mums 1 an Compac cu 2GB. Acum este atât de mult mai repede! Aş putea pune într-o 512mg prieteni 6 ani e masina de bucăţi, care are doar 128 MB şi este incredibil de lent!? Mulţumesc Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru a efectua un sincer răspuns la această întrebare M8 avem nevoie de mai multe detalii specificatiile de mums vă PC-ul şi specificaţiile de m8s , dar la un oaspete id-ţi spun mums RAM obiceiul se încadrează în 6yo bucăţi de prietenii dvs.
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ce tip de RAM este de 512MB şi ce tip de RAM este de 128MB, executaţi în fiecare sistem de scanare cu http://www.crucial.com/ şi ar trebui să vă ofere detalii cu care avem nevoie. |
|
| |||
| |||
| Cred că atât în memoria RAM a prietenului dvs. de sistem şi pe mama ta a sistemului trebuie să fie aceeaşi viteză (de exemplu, 1066mhz, 800mhz ...). |