![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som nahradil 512mb ram v Maminky 1 rok starý Compac s 2GB. Teraz je to oveľa rýchlejšie! Mohol by som dal 512mg v priatelia 6 rokov e stroj PC, ktoré má iba 128megabajt a je neuveriteľne pomalý? Vďaka Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aby bola úprimná odpoveď na túto otázku M8 potrebujeme viac informácií špecifikácie vášho mums ks a špecifikácie pre m8s ale na hádat id hovoria vaše mums ram zvyknutý zapadajú do 6yo ks vašich priateľov
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Aký typ ram je 512mb a aký typ ram je 128megabajt je spustiť scan každý systém http://www.crucial.com/ a to by vám malo poskytnúť podrobnosti potrebujeme. |
|
| |||
| |||
| Verím, že aj RAM na svojho známeho systému a mámě to musí byť rovnakou rýchlosťou (tj 1066MHz, 800MHz ...). |