![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'праведан је заменила 512МБ РАМ-а у Мумс 1 година стари пудер са 2ГБ. Сада је пуно брже! Могао сам ставити 512мг у пријатеље 6 година стари пц е машина који има само 128МБ и невероватно је спор! Хвала Роб |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да бисте упутили искрени одговор на то питање м8 нам треба више детаља Спецификације вашег мумс ПЦ и наочаре за м8с али на ударити ид рећи ваш мумс ован обичај уклапају у 6ыо ПЦ за своје пријатеље
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Који тип РАМ-а је 512МБ, а што тип од 128МБ РАМ-а је, покрените скенирање сваки систем са хттп://ууу.цруциал.цом/ и требало би Вам пружити детаље нам треба. |
|
| |||
| |||
| Ја верујем у оба РАМ Вашег пријатеља систем и твоја мама је систем мора да буде иста брзина (тј 1066мхз, 800мхз ...). |