![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм се опитват да решат по дънната платка, която да използвате за изграждане на дома ми, които няма да бъдат overclocked или използвани за games.I имате Intel E5200 CPU и неясен за Asus P5KPL-CM или Foxconn G31MV-K двамата казват 800 FSB и другия ми въпрос е от типа на паметта, че трябва да получи за one.I нито знаят по-малко Cl клиенти са бързи модули, но не съм сигурен дали трябва да отида с DDR2 800 pc2 6400 DDR2 667 бр 5300.Just искаш нещо, което ще работи с 1.8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT Аз мисля, че ще направи много за разлика за оплождане, разбира се, е 800-бързо, но процесора може да се тесните то аз ще отида за ASUS, но моя личен избор би било гигабайт един от p35 чипсети
| |||
| |||
| Ако отида с гигабайт дънната платка ще е необходимо да се намери един с борда VID, тъй като аз не искам да се добави, посветен card.I също, че на Intel E 5200 ще работим за това, което ми трябва? |
|
| |||
| |||
| тя трябва да работи добре, но вие искате да се поддържа за съотношение 1:1 с процесора FSB и овен скорост и 667 ще бъдат по 1:1, така че дори може да се bottlenecked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво? Това не е вярно изобщо. Но вие, както и да получите DDR800 - това е за една и съща цена в повечето места.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Сега съм много объркана! Мислех, че четох, че Intel E 5200 Core 2 Duo е с FSB скорост 800. и аз ще може да се използва (2x1Gb) DDR2 800 (pc2 6400) modules.I ще се използва Windows XP 32 битова операционна система, която ще се ограничи до 3.5Gb овен ако отида толкова много. |
|
| |||
| |||
| Налице е 12.5x мултиплициращо на E5200, това е наистина ниско FSB, дори ако сте били вървят много високо края чип като E8400 с нисък множител и висока FSB, там ще бъде не "тесните места" до момента, защото нищо не се допре до 400mhz без overclock тези дни. В DDR 667s ще се пуска по 333mhz, на E5200 на 200mhz, така че дори и да върши това, вие няма да имате проблем. Да не се тревожи за това, хвани на 800s, ако те са добра цена, но не се тревожи твърде много било начин.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта на ram.Would Случайно да знаеш нищо за качеството на AsRock G43Twins HD MoBo? |
|
| |||
| |||
| Не е конкретно, но ASROCK склонни да направят доста прилични неща. Освен ако не сте става супер супер бюджетът все пак, по-голямата част от времето, може да получите P35 или P43 борда доста евтино.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Виждам, че има p43 чип с борда VID, което е това, което аз съм търси и за около $ 80,00. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Искате ли да се изгради система Dual Core 2 с 2 Phenom X4 955 N Повече Какво М-СЪВЕТ | keithdchild | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 11-ти октомври 2009 год. 05:53 |
| Нова система за изграждане - Не се показват на власт на | SockoMr | Графика на карти & Монитори | 5 | 3 Март 2009 18:44 |
| "Монитор" Няма сигнал - Нова система за строеж | naemair | Общи Хардуер Чат | 2 | 22 Feb 2009 20:05 |
| Система Spec - Това Build Добър? | katana | Общи Хардуер Чат | 6 | 14 Feb 2009 15:40 |
| Нуждаете Adive на тази система, изграждане на | JonniBravo | Общи Хардуер Чат | 4 | 6 Feb 2008 10:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |