![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Snažím se rozhodne o desce, která se má použít pro můj domov, který bude stavět nebude overclocked nebo používané pro games.I mít procesor Intel E5200 a nerozhodnuté na Asus P5KPL-CM nebo Foxconn G31MV-K oba říkají, a FSB 800 Moje další otázka je typ paměti bych měl dostat buď one.I znát menší Cl a načasování jsou rychlejší moduly ale nejsou jisti, jestli jsem měla jít s DDR2 800 PC2 6400 DDR2 667 ks 5300.Just chtít něco, co bude s 1,8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think to bude velká část rozdílu o ram samozřejmě 800 je rychlejší, ale v cpu by mohlo být, že i nedostatky by také jít o asus, ale moje osobní volba by byla jedna z gigabyte p35 chipsetu
| |||
| |||
| Pokud jdu s Gigabyte desku budu muset najít jeden s palubní vid protože nechci přidat specializované card.I také mysleli, že Intel E 5200 by práce za to, co potřebuji? |
|
| |||
| |||
| Mělo by fungovat dobře, ale chcete zachovat poměr asi 1:1 s FSB procesoru a ram rychlost a 667 by se v průběhu 1:1, i tak, že mohou být úzké |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co? To není vůbec pravda. Ale můžete také získat DDR800 - je to asi stejné ceny ve většině míst.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Teď jsem opravdu zmatená! Myslel jsem, že jsem četl, že Intel E 5200 Core 2 Duo s FSB rychlost 800. a já budu moci používat (2x1Gb) DDR2 800 (PC2 6400) modules.I bude systém Windows XP 32 bit OS, která bude omezovat ram na 3.5Gb když odejdu, že mnoho. |
|
| |||
| |||
| Je 12.5x multiplikačnímu na E5200, je to opravdu nízké FSB, a to i když jste byl spuštěn opravdu high-end čip jako E8400 s nízkou a vysokou multiplikačnímu FSB, nebyl by žádný "nedostatky" přítomen, protože nic dotkne 400MHz bez přetaktování těchto dnech. V DDR 667s poběží na 333mhz, že E5200 na 200MHz, takže i když jste si, že by neměl být problém. Nedělejte si starosti, stáhněte si 800S, zda jsou dobré ceny, ale nebojte se příliš v obou směrech.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc na ram.Would vás náhodou vědět nic o kvalitě se ASRock G43Twins HD MoBo? |
|
| |||
| |||
| Není konkrétně, ale ASRock sklon k docela slušné věci. Není-li vy budete super super rozpočtu však většinu času můžete dostat P35 nebo P43 palubě docela levné.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Vidím to má p43 čipu palubě vid což je to, co jsem hledal a asi $ 80.00. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chtějí budovat systém s Dual Core 2 Phenom X4 955 N 2 Další Jaké M-Board | keithdchild | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 11.října 2009 05:53 |
| Nový systém stavět - č. displej o Power On | SockoMr | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. března 2009 18:44 |
| Monitor No Signal - Nový systém Kompiluje | naemair | Obecné Hardware Chat | 2 | 22. února 2009 20:05 |
| Systém Spec - Je to Kompiluje Dobrý? | Katana | Obecné Hardware Chat | 6 | 14. února 2009 15:40 |
| Potřeba Adive na tomto systému postavit | JonniBravo | Obecné Hardware Chat | 4 | 6. únor 2008 10:40 |
| Thread Nástroje | |
| |