![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι προσπαθεί να αποφασίσει για τη μητρική πλακέτα που χρησιμοποιείτε για να οικοδομήσουμε το σπίτι μου που δεν θα είναι overclocked ή χρησιμοποιούνται για games.I έχουν την Intel E5200 CPU και αναποφάσιστοι σχετικά με την Asus P5KPL-CM ή την Foxconn G31MV-K και οι δύο λένε 800 FSB και άλλο θέμα μου είναι το είδος της μνήμης μου θα πρέπει να γνωρίζουν ούτε για one.I λιγότερο Cl και χρονισμών ενότητες είναι ταχύτερη αλλά δεν σίγουρος αν πρέπει να προχωρήσει με DDR2 800 PC2 6400 DDR2 667 τεμ 5300.Just θέλουν κάτι που θα συνεργαστεί με 1,8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont πιστεύω ότι θα κάνουν μεγάλο μέρος της διαφοράς για το κριάρι βεβαίως το 800 είναι ταχύτερη αλλά η cpu θα μπορούσε να αποσυμφόρησης που θα ήθελα να πάμε για την asus, αλλά η προσωπική μου επιλογή θα ήταν ένα από τα gigabyte σ. 35 πλινθιοσύνολα
| |||
| |||
| Αν πάω με το Gigabyte μητρική πλακέτα θα πρέπει να βρούμε ένα με εποχούμενο vid επειδή δεν θέλω να προσθέσω ένα ειδικό card.I επίσης ότι η Intel E 5200, θα εργαστεί για ό, τι χρειάζεται; |
|
| |||
| |||
| θα πρέπει να λειτουργεί πρόστιμο, αλλά θέλετε να διατηρηθεί μια αναλογία περίπου 1:1 με CPU FSB και RAM ταχύτητα και 667 θα ήταν πάνω από το 1:1, ώστε ακόμη και ότι μπορεί να αποσυμφορήσει |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι; Αυτό δεν ισχύει σε όλα. Αλλά μπορείτε να πάρετε και τις DDR800 - είναι περίπου την ίδια τιμή σε περισσότερα μέρη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Τώρα είμαι πραγματικά σύγχυση! Νόμιζα διάβασα ότι η Intel E 5200 Core 2 Duo έχει FSB ταχύτητα των 800. και θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει (2x1Gb) DDR2 800 (PC2 6400) modules.I θα χρησιμοποιούν τα Windows XP 32 bit λειτουργικό σύστημα που θα περιορίσουν το έμβολο για να 3.5Gb ότι αν πάω πολύ. |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει 12.5x πολλαπλασιαστικά για την E5200, είναι ένα πραγματικά χαμηλό FSB, ακόμα και αν είχαν τη λειτουργία μιας πραγματικά υψηλής ποιότητας όπως το τσιπ E8400 με χαμηλό πολλαπλασιαστή και ένα υψηλό FSB, δεν θα υπήρχε "αποσυμφόρηση" του παρόντος, διότι τίποτα δεν αγγίζει 400MHz Αν δεν γίνει overclock αυτές τις ημέρες. Η ΑΑΕ 667s θα τρέχει σε 333mhz, ο E5200 στα 200MHz, οπότε αν και εσείς ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Μην ανησυχείς, πιάσε το 800s αν είναι μια καλή τιμή, αλλά μην ανησυχείτε υπερβολικά είτε τρόπο.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθεια για την ram.Would σας τυχαίνει να γνωρίζω τίποτα για την ποιότητα της AsRock G43Twins HD MoBo; |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει συγκεκριμένα, ASROCK αλλά τείνει να καταστεί αρκετά αξιοπρεπή πράγματα. Αν δεν πάμε σούπερ σούπερ προϋπολογισμό όμως, τις περισσότερες φορές μπορείτε να πάρετε μια σ. 35 ή P43 σκάφους πολύ φθηνή.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Πιστεύω ότι έχει το p43 τσιπ με εποχούμενη vid που είναι αυτό που γυρεύω και για περίπου $ 80,00. |